Libnet.ro
UNICEF

16:15

Putin si Tsipras au discutat la telefon despre referendumul din Grecia si despre cooperarea ruso-elena

B1 B1,
Putin si Tsipras au discutat la telefon despre referendumul din Grecia si despre cooperarea ruso-elena

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat la telefon cu premierul elen Alexis Tsipras despre efectele referendumului din Grecia. Liderul de la Kremlin si-a exprimat sustinerea sa fata de poporul grec in efortul. continuă pe B1

Ce scriu principalele publicatii ale lumii despre referendumul din Grecia: Votul pune in joc soarta tarii

Referendumul din Grecia domina, cum era de asteptat, primele pagini ale ziarelor si site-urilor de stiri din toata lumea. Editorialistii incearca sa prevada care va fi viitorul Greciei - cu sau fara euro -.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Referendumul din Grecia, in presa franceza: Victorie pentru Tsipras, cutremur pentru Europa

Referendumul din Grecia, incheiat cu un raspuns negativ fata de masurile de austeritate propuse de creditori, este o victorie pentru premierul grec Alexis Tsipras, dar un seism pentru Europa, sustin.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Adrian Vasilescu, despre situatia din Grecia: Riscul este o contagiune de tip ideologic, ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spune despre situatia din Grecia ca cel mai mare pericol este o contagiune de tip ideologic, ideea ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi, facand apel la.

Referendumul din Grecia: viitorul Guvernului Tsipras, incert

Viitorul Guvernului grec condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras este incert dupa referendumul pe tema masurilor propuse de creditorii internationali, existand riscul ca alegerile anticipate sa devina inevitabile, afirma experti citati de.

Referendumul din Grecia, constitutional

Curtea suprema administrativa din Grecia a stabilit, vineri seara, ca referendumul programat duminica, pe tema conditiilor negociate cu creditorii internationali, este constitutional, informeaza cotidianul The New York Times.

Primele REACTII internationale dupa referendumul din Grecia

Oficiali politici din state europene s-au exprimat pe larg, duminica seara, pe marginea referendumului din Grecia. Astfel, Berlinul considera greu de imaginat inceperea unor noi negocieri.

Referendumul din Grecia s-a incheiat. Rezultate oficiale partiale: 59,8% din greci au votat NU

00: Referendumul la greci s-a incheiat. Potrivit sondajelor realizate de mai multe televiziuni din Grecia rezultatele sunt stranse, insa cei care resping masurile de austeritate par sa fi castigat. Ceea ce se poate constata este ca populatia greaca este divizata.

Reactii internationale dupa referendumul din Grecia

Oficiali politici din state europene s-au exprimat pe larg, duminica seara, pe marginea referendumului din Grecia, incheiat cel mai probabil cu victoria taberei care se opune propunerilor creditorilor internationali, Berlinul considerand greu de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )