Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca noul Guvern va fi supus votului Parlamentului saptamana viitoare, explicand ca a vorbit cu presedintele Basescu despre inlocuitorii ministrilor liberali. I-am. continuă pe B1

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern

Premierul Victor Ponta a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari, anunta B1 TV. Premierul trebuie sa faca.

UPDATE. Surse: Victor Ponta a ajuns la Cotroceni. Mariana Campeanu a demisionat din Guvern.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari, informeaza Mediafax, citand surse oficiale. ---- Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, este primul ministru liberal care isi da demisia miercuri dimineata, conform B1 TV. Premierul a luat act de demisia ei. Citeste si: Busoi demisioneaza de la conducerea CNAS --- Premierul va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11. 15, sustin .

Presedintele Traian Basescu va face declaratii la ora 12:30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni. Declaratia presedintelui vine dupa ce premierul Victor Ponta a venit la Cotroceni pentru a discuta despre.

UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu Guvernul in Parlament.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la B1 TV, ca i-a propus presedintelui Traian Basescu sa numeasca interimar ministri PSD in locul ministrilor PNL demisionari. Seful Executivului a precizat ca presedintele a fost de acord. Citeste si: Surse: Lista ministrilor interimari Cititi declaratiile premierului Victor Ponta, in format LIVE TEXT: - I-am propus presedintelui ca in locul ministrilor liberali care si-au prezentat demisia sa numesc ministri PSD din Cabinet interimari, .

Calin Popescu Tariceanu, la Palatul Victoria pentru discutii cu Victor Ponta. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Traian Basescu, prima iesire dupa ruperea USL, la ora 12.30

Presedintele Traian Basescu va comenta ruperea USL intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Miercuri dimineata, premierul Victor Ponta a purtat o scurta discutie cu seful statului, subiectul fiind numirea ministrilor interimari numiti in locul liberalilor, dupa ce PNL a decis sa iasa de la guvernare.

Traian Basescu, declaratii de presa la 12.30.

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, o declaratie de presa, la ora 12. 30, informeaza Administratia Prezidentiala. Citeste si: UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu noul Guvern in Parlament. Lista ministrilor interimari.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare, marti, Parlamentului noua formula a Guvernului. I-am propus presedintelui ca, in locul ministrilor liberali,.

Ponta, pe Facebook: Vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine, vreau sa fie alaturi de mine, sa il dam jos pe Traian Basescu si sa guvernam tara

Premierul Victor Ponta a transmis luni dimineara, pe Facebook, un mesaj catre partenerii de alianta, aratand ca vrea ca liberalii sa ramana pe toate functiile pe care le detine, vreau sa fie alaturi de mine, sa il dam jos pe Traian Basescu si sa guvernam tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2471 seconds )