Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

Antena3 Antena3,
Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare, marti, Parlamentului noua formula a Guvernului. I-am propus presedintelui ca, in locul ministrilor liberali,. continuă pe Antena3

Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului noul Guvern / Lista ministrilor interimari

Ministrii liberali din Guvernul Ponta 2 au inceput sa-si depuna demisiile la Cabinetul prim-ministrului. Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa o discutie cu presedintele Traian Basescu, si a anuntat ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare Parlamentului noua formula a Guvernului si ca va avea discutii in acest sens inclusiv cu UDMR, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii.

Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului noul Guvern / Lista noilor ministri

Ministrii liberali din Guvernul Ponta 2 si-au depus, miercuri dimineata, demisiile la Cabinetul prim-ministrului. Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare Parlamentului noua formula a Guvernului si ca va avea discutii in acest sens inclusiv cu UDMR, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca noul Guvern va fi supus votului Parlamentului saptamana viitoare, explicand ca a vorbit cu presedintele Basescu despre inlocuitorii ministrilor liberali. I-am.

UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu Guvernul in Parlament.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la B1 TV, ca i-a propus presedintelui Traian Basescu sa numeasca interimar ministri PSD in locul ministrilor PNL demisionari. Seful Executivului a precizat ca presedintele a fost de acord. Citeste si: Surse: Lista ministrilor interimari Cititi declaratiile premierului Victor Ponta, in format LIVE TEXT: - I-am propus presedintelui ca in locul ministrilor liberali care si-au prezentat demisia sa numesc ministri PSD din Cabinet interimari, .

Vezi PRIMA declaratie a lui Ponta dupa destramarea USL-ului. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament. Vezi LISTA ministrilor INTERIMARI

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu apar acciza si electorata.

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va semna scrisoarea cu FMI daca in document nu va aparea acciza la combustibil si electorata. In scrisoare nu trebuie sa apara cresterea taxei la motorina si benzina. Premierul este un om profund corupt, prin presiunile pe care le fac asupra lui baronii locali, el nu are nevoie de acesti bani pt inchiderea bugetului, ci pt a umple buzunarele baronilor locali, a aratat presedintele. Citeste si: UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu noul Guvern .

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern

Premierul Victor Ponta a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari, anunta B1 TV. Premierul trebuie sa faca.

Basescu: Ponta si Antonescu nu au reusit sa se ridice la inaltimea functiilor lor.

LIVE TEXT: Traian Basescu a aratat ca, in prezent, Guvernul Ponta este instabil si ca spera ca, cel tirziu marti, Cabinetul sa fie votat de Parlament. - Am fost de acord sa semnez decretele de numire pentru ministrii interimari, documentele au plecat la Monitorul Oficial la ora 12. - Noua din 17 ministere sunt ocupate de interimari, ceea ce arata un Guvern instabil Citeste si: UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu noul Guvern in Parlament. Lista ministrilor interimari - Sunt atit de .

Chelaru (PSD): Noul Guvern va merge pe 4 martie in Parlament.

Noul Guvern se va prezenta in fata Parlamentului in 4 martie, pentru a obtine votul de incredere, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, vicepresedintele Senatului social-democratul Ioan Chelaru. Citeste si: UPDATE. Antonescu: USL NU MAI EXISTA. PNL isi retrage toti oamenii din Guvern si structurile centrale. Cerem DEMISIA lui Victor Ponta Nu ne plangem, am tot sperat ca mergem impreuna cu PNL. S-a pus punct aseara, suntem barbati politici, viata merge inainte, politica merge inainte, .

Nicula, PSD: Conducerea ASF sa returneze primele pana saptamana viitoare. ...

Presedintele Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, Cosmin Nicula, a declarat marti ca solicita conducerii ASF sa depuna primele obtinute la casieria institutiei pana saptamana viitoare, in caz contrar urmand sa propuna Parlamentului revocarea conducerii Autoritatii. Nicula a precizat ca la ora 14. 00 se va reuni comisia de buget-finante pentru a decide calendarul de verificare a ASF, informeaza Mediafax. Le propun astazi colegilor un mod de lucru in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )