Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, dupa discutiile cu FMI: Nu ne-am inteles asupra cresterii pretului la gaze si restructurari in industria producatoare de carbune (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, dupa discutiile cu FMI: Nu ne-am inteles asupra cresterii pretului la gaze si restructurari in industria producatoare de carbune (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa intalnirea cu delegatia Fondului Monetar International ca au fsot doua subiecte pe care acestia nu s-au inteles: cresterea pretului la gaze si restructurarea din. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa discutiile cu FMI: Nu ne-am inteles asupra cresterii pretului la gaze si restructurari in industria producatoare de carbune

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa intalnirea cu delegatia Fondului Monetar International ca au fsot doua subiecte pe care acestia nu s-au inteles: cresterea pretului la gaze si restructurarea din.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

Vom avea sau nu acord nou cu FMI? Victor Ponta si ministrul finantelor fac o conferinta de presa la ora 13.00

Premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Darius Valcov, vor sustine astazi o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, anunta biroul de presa al Executivului. Conferinta vine la finalul negocierilor dintre Guvern si Fondul Monetar International, si este de asteptat ca Ponta sa anunte daca Romania va incheia sau nu cu FMI un nou acord.

Victor Ponta: Ne dorim o relansare a discutiei pe legile sigurantei nationale (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat in Parlament, luni, pentru ora premierului, prilej cu care acesta a declarat ca discutiile au fost centrate pe rediscutarea legilor privind siguranta nationala. Premierul a afirmat c.

Ion Cristoiu: Dupa Elena Udrea, Victor Ponta da si el in gat SRI. Te pomenesti ca sunt intelesi!

Interventiile lui Victor Ponta la postul Romania TV sunt analizate astazi de Ion Cristoiu pe blogul sau. Pisicutul, speriat c-a facut pe covor in 16 noiembrie 2014, si Stapanul de la Cotroceni l-ar.

Victor Ponta vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015

Victor Ponta a declarat luni ca vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015, pe fondul unor conditii regionale foarte dificile. Ponta nu a spus daca e vorba despre un nou proiect legislativ sau de proiectul mai vechi existent in Parlament, dar a declarat ca normele legislative sunt foarte vechi, din 1990, si vedem ca au loc transformari importante.

Eleva care a stat la manifestatia de 1 decembrie langa Victor Ponta, purtand o caciula cu mesajul Beautiful disaster, ar fi fiica lui George Maior, fostul director SRI

De Ziua Nationala, Victor Ponta a urat La multi ani! tuturor romanilor pe pagina sa de Facebook. Echipa premierului a publicat mai multe imagini cu Ponta de la eveniment pe contul oficial al.

Surse: Victor Ponta pleaca marti in SUA unde se va intalni cu lideri politici si reprezentanti ai unor companii

Premierul Victor Ponta va face o vizita de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri.

Victor Ponta vrea relansarea discutiei privind legile sigurantei nationale

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca liderii coalitiei de guvernare isi doresc relansarea discutiei privind legile sigurantei nationale, el aratand ca in anul 2015 se poate lua o decizie privind modernizarea acestor legi, care nu au.

Victor Ponta, satul de stiri cu Elena Udrea: Eu tot cu economia. An istoric cu exporturi de peste 50 de miliarde de euro

Premierul Victor Ponta s-a saturat de stiri despre deputatul Elena Udrea. O spune chiar el, prin intermediul unei postari pe contul sau de Twitter, cu ocazia anuntului unui nou record: primul an din istorie cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )