Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ion Cristoiu: Dupa Elena Udrea, Victor Ponta da si el in gat SRI. Te pomenesti ca sunt intelesi!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Dupa Elena Udrea, Victor Ponta da si el in gat SRI. Te pomenesti ca sunt intelesi!

Interventiile lui Victor Ponta la postul Romania TV sunt analizate astazi de Ion Cristoiu pe blogul sau. Pisicutul, speriat c-a facut pe covor in 16 noiembrie 2014, si Stapanul de la Cotroceni l-ar. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Mortul USL de la groapa nu se mai intoarce. Daca Dumnezeu nu si-a intors fata de la romani, Ponta va pierde si sefia Guvernului si a PSD

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care aminteste de ziua de 5 februarie 2011 ca fiind cea in care s-au pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89, Uniunea.

Victor Ponta: Basescu si Udrea au fost varfurile unor ilegalitati, precum Nicolae si Elena Ceausescu

Traian Basescu si Elena Udrea au fost varfurile unor ilegalitati, precum Nicolae si Elena Ceausescu inainte de 1989, dar alaturi de ei au fost si alte persoane, a declarat premierul Victor Ponta la Romania TV, adaugand ca este convins ca toti cei care sunt vinovati trebuie sa plateasca.

Victor Ponta, satul de stiri cu Elena Udrea: Eu tot cu economia. An istoric cu exporturi de peste 50 de miliarde de euro

Premierul Victor Ponta s-a saturat de stiri despre deputatul Elena Udrea. O spune chiar el, prin intermediul unei postari pe contul sau de Twitter, cu ocazia anuntului unui nou record: primul an din istorie cu.

Politic Show: Cand si cum ramane Elena Udrea fara imunitate; Inlocuitorul lui Toni Grebla testeaza majoritatea din Senat; Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Victor Ponta, dat in judecata. De ce este acuzat. Liberalii au sesizat Curtea de Apel Bucuresti, chemandu-l in judecata pe premierul Victor Ponta, pentru refuzul. Probe zdrobitoare impotriva Elenei Udrea: circuitul banilor in conturi, interceptari si denunturi. Probele in baza carora DNA cere aviz pentru arestarea.

Absente marcante in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

Deputatul Victor Ponta nu a participat, luni seara, la votul din Parlament pe cererile DNA de urmarire penala si de arestare preventiva a Elenei Udrea.

Absenta marcanta in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

Deputatul Victor Ponta nu a participat, luni seara, la votul din Parlament pe cererile DNA de urmarire penala si de arestare preventiva a Elenei Udrea.

Georgian Pop: Elena Udrea avea o parere laudativa despre SRI. Dupa ce a fost chemata la DNA, si-a schimbat declaratiile

Elena Udrea avea o parere laudativa despre SRI, insa, dupa ce a fost chemata la DNA, si-a schimbat declaratiile, a precizat presedintele Comisiei de control SRI, Georgian Pop. Acele acuzatii publice sunt nefond.

Traian Basescu: Cat timp se ridica semne de intrebare, Elena Udrea are obligatia sa mearga in fata procurorilor (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a declarat, duminica, dupa participarea la congresul PMP, ca Elena Udrea l-a informat cu privire la anumite nereguli din cadrul ANRP. Elena Udrea mi-a spus, dar presedintele.

Victor Ponta: In CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete.

Jihadul pornit de Elena Udrea: Traian Basescu a iesit de sub masa

La exact sase zile dupa ce Elena Udrea acuza ca marii barbati politici ai tarii s-au ascuns pe sub mese, fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, confirmand, in mare parte, toate acuzele lansate in spatiul public de catre Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )