Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta este noul ministru interimar la Sanatate: Lui Raed Arafat ii revin atributiile administrative

B1 B1,
Victor Ponta este noul ministru interimar la Sanatate: Lui Raed Arafat ii revin atributiile administrative

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca va prelua interimatul Ministerului Sanatatii, in timp ce lui Raed Arafat i-au fost delegate atributiile administrative, transmite EVZ. Decizia a fost anuntata in. continuă pe B1

Raed Arafat devine ministrul de facto al Sanatatii, in timp ce Victor Ponta preia titulatura de ministru interimar

Premierul Victor Ponta preia interimatul de la Ministerul Sanatatii pana la alegerile din decembrie. Raed Arafat va conduce de facto ministerul Sanatatii pana la sfarsitul lui 2012, fiindu-i delegate atributiile administrative, desi titulatura sa oficiala nu va fi cea de ministru al Sanatatii. Raed Arafat, in prezent subsecretar de stat in minister, ar fi refuzat propunerea de a prelua portofoliul de ministru. Primul ministru declarase, ieri, dupa demisia lui Vasile Cepoi din functia de ministru al Sanatatii, ca Raed Arafat va asigura interimatul la Ministerul Sanatatii pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, insa acesta nu isi doreste postul de ministru.

Victor Ponta, interimar la Sanatate

Prim-ministrul Victor Ponta va asigura interimatul la Ministerul Sanatatii pentru, dupa demisia lui Vasile Cepoi, informeaza Realitatea TV.

Victor Ponta: Raed Arafat nu doreste sa fie ministru in noul Guvern, de dupa parlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Raed Arafat a refuzat sefia Ministerului Sanatatii chiar si dupa parlamentare. Astfel, premierul va nominaliza o alta persoane pentru functia respectiva, cu un.

Victor Ponta, adevarul despre Oltchim, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Luni seara, invitatul special al lui Mihai Gadea este Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta. in emisiunea din aceasta seara, premierul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Care este.

Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada

Nu exista nicio structura. Diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara. Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, Cristian Diaconescu, fost ministru al Afacerilor Externe, in prezent consilier prezidential. Cristian Diaconescu a comentat, astfel, declaratiile lui Victor Ponta privind intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale.

Victor Ponta: Raed Arafat nu isi doreste sa fie ministrul Sanatatii. Dupa 9 decembrie, voi propune altul

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, ca Raed Arafat nu isi doreste sa fie ministru, precizand ca va asigura interimatul la Ministerul Sanatatii pana la alegerile din 9.

Presedintele Partidului Socialist European il sustine pe Victor Ponta in campania pentru alegerile legislative din decembrie

Noul presedinte al Partidului Socialist European PES) Serghei Stanisev a declarat ca se va implica in campania pentru alegeri legislative din Romania si il va sustine pe permierul roman Victor Ponta, transmite.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat sambata premierul Victor Ponta aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), relateaza agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )