Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada

Hotnews Hotnews,
Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada

Nu exista nicio structura. Diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara. Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, Cristian Diaconescu, fost ministru al Afacerilor Externe, in prezent consilier prezidential. Cristian Diaconescu a comentat, astfel, declaratiile lui Victor Ponta privind intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Hotnews

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost neaparat un gest elegant

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a explicat, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 de la B1 TV, ca subiectul de la care a pornit cearta presedintelui Basescu cu premierul Ponta nu mai este doar un.

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a spus ca subiectul de la care a pornit cearta presedintelui Basescu cu premierul Ponta nu mai este doar un exercitiu teoretic, ci prin plasarea sa in agenda CSAT nu s-a dorit decat sa se semnaleze seriozitatea acestei chestiuni, potrivit b1. ro. Este important sa dam un raspuns acestei chestiuni fundamentale care ne afecteaza ca tara, ne afecteaza capacitatea de decizie si chiar demnitatea fiecaruia dintre noi. Iar un raspuns coerent nu se poate .

Victor Ponta a numit un nou guvernator in Delta Dunarii

Edward Bratfanof, prezentat in presa locala drept inginer silvic in Tulcea si patron al unei fime de consultanta specializata in management, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, informeaza Mediafax.

Cristian Diaconescu: Nu exista un Megaminister de externe al Administratiei Prezidentiale, este o informatie total falsa

Consilierul prezindential Cristian Diaconescu a declarat ca existenta unui megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale, sustinuta de premierul Victor Ponta, este o adevarata minciuna. Nu exist.

Victor Ponta a numit un nou guvernator in Delta Dunarii in locul Vioricai Bisca

Victor Ponta a numit un nou guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, in locul Vioricai Bisca, revocata prin decizia premierului, anunta Mediafax. Este vorba de Edward Bratfanof,.

Politic Show: ; USL, a treia luna de scadere; Antal: Astept acel moment in care Parlamentul Romaniei va respecta ceea ce s-a promis in 1918; Ion Cristoiu: Sa-l chemi pe Ponta la o sedinta pe subiectul credibilitatii externe a Romaniei e ca si cum ai chema

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost un gest elegant. Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a explicat. Scandal la Craiova intre Olguta Vasilescu si un consilier PDL in legatura cu Adrian Nastase. Consilierul PDL Dan Cherciu a cerut, joi, in sedinta CL Craiova.

Cristian Diaconescu: Primul pas pentru refacerea imaginii Romaniei, sa recunoastem ca avem ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a declarat, joi, la RFI, ca primul pas pentru realizarea unei strategii de refacere a imaginii Romaniei in lume este sa recunoastem ca exista o problema de credibilitate, el apreciind totodata ca prezenta premierului la sedinta CSAT este normala, potrivit Mediafax. Intrebat cum priveste participarea premierului Victor Ponta la sedinta CSAT de joi, consilierul prezidential a raspuns: Nu este nimic extraordinar din acest punct de vedere si nu cred .

VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat sambata premierul Victor Ponta aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), relateaza agerpres.

Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar domnul Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat ieri premierul Victor Ponta, aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES).

Delta Dunarii are un nou guvernator. Pe cine a numit premierul Victor Ponta

Edward Bratfanof, prezentat in presa locala drept inginer silvic in Tulcea si patron al unei fime de consultanta specializata in management, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de guvernator al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )