Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Hotnews Hotnews,
VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat sambata premierul Victor Ponta aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), relateaza agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: PDL se pregateste de cei 40 de ani in desert

Partidul Democrat Liberal se pregateste de cei 40 de ani in desert, respectiv de o lunga opozitie, a declarat, sambata, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, presedintele PSD. El a declarat,.

VIDEO Victor Ponta, la Bruxelles. Participa la congresul socialistilor europeni.

Prim-ministrul Victor Ponta se afla la Bruxelles, unde participa la congresul socialistior, trasmite Realitatea TV. Socialistii europeni isi vor alege in cadrul congresului o noua conducere. Initial reuniunea ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, insa premierul a solicitat mutarea ei la Bruxelles, ca urmare a problemelor interne ale Romaniei. lt;a href=http://www. contentchannel. ro mce_href=http://www. contentchannel. ro target=_blankgt; lt;img border=0 alt=content .

Ponta: PDL NU EXISTA in acest moment. Partidul de opozitie va fi unul populist.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Romania TV, ca PDL nu exista si ca nu este surprins de cresterea in sondaje a PPDD in contextul in care el crede ca la alegerile parlamentare din decembrie partidul de opozitie va fi unul populist. PDL nu exista in acest moment. Partidul de opozitie va fi un partid populist. Nu ma mira cresterea PPDD, a declarat, Ponta. Citeste si: SONDAJ IMAS: USL, a treia luna de SCADERE Partidul Poporului este al doilea partid al tarii in preferintele .

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier. USL nu vrea coabitare

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu trebuie.

Crin Antonescu si Victor Ponta se declara prieteni de nota zece la Antena 3/ Esecul privatizarii Oltchim provoaca tensiuni majore in USL. Vezi cum s-au acuzat public liberalii si pesedistii

Modul cum au fost vandute actiunile la Oltchim a creat disensiuni majore intre PSD si PNL, insa Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat, marti seara, intr-o emisiune la Antena 3 ca nu exista niciun fel de tensiuni in USL. Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna, asta e foarte clar a explicat Ponta. Insa atacurile liberalilor la PSD pe tema Oltchim au fost publice. Liberalii Dan Radu Rusanu si a lui Varujan Vosganian au acuzat PSD si Guvernul ca este vinovat de s-a intamplat la Oltchim. Victor Ponta despre relatia cu Crin Antonescu: Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna .

ATAC neobisnuit al lui Victor Ponta la adresa Consiliului European: Sefii guvernelor din UE ...

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Congresul PES de la Bruxelles, ca sefii guvernelor din Consiliul European se gandesc in primul rand la ei, astfel ca este o iluzie sa ne asteptam de la acestia sa se gindeasca la ceea ce este mai bine pentru Romania, potrivit Realitatea. net, care citeaza NewsIn. Este foarte important ca in viitor, chiar in viitorul apropiat daca este posibil, sa avem schimbari majore in principiile democratice ale luarii deciziilor in Uniunea Europeana. Sunt .

Toti ministrii prezenti la sedinta CSAT de joi au ajuns la Guvern, pentru discutii cu Victor Ponta

Toti ministrii care au fost prezenti, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) au ajuns la sediul Guvernului, pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a plecat de.

Victor Ponta participa la sedinta CSAT. Este prima intalnire Ponta - Basescu dupa referendum

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va participa la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si.

Victor Ponta: Am vrut sa demonstrez ca austeritatea si taierile nu sunt singurele cai de dezvoltare si crestere

Liderul Partidului Social Democrat din Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, in cadrul unei dezbateri la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), ca a vrut sa demonstreze in Romania, prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )