Libnet.ro
UNICEF

08:16

Presedintele Partidului Socialist European il sustine pe Victor Ponta in campania pentru alegerile legislative din decembrie

B1 B1,
Presedintele Partidului Socialist European il sustine pe Victor Ponta in campania pentru alegerile legislative din decembrie

Noul presedinte al Partidului Socialist European PES) Serghei Stanisev a declarat ca se va implica in campania pentru alegeri legislative din Romania si il va sustine pe permierul roman Victor Ponta, transmite. continuă pe B1

Serghei Stanisev, fost premier al Bulgariei, noul presedinte al Partidului Socialist European

Partidul Socialist European PSE) l-a ales sambata, la Bruxelles, in functia de presedinte pe fostul premier bulgar Serghei Stanisev, care va fi secondat de francezul Jean-Christophe Cambadelis, relateaza.

Stanisev promite sa se implice personal pentru sustinerea lui Victor Ponta la alegerile din decembrie

Presedintele ales al Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev, a promis ieri ca se va implica personal, impreuna cu alti lideri PES, pentru sustinerea lui Victor Ponta si a partidului sau in campania pentru alegerile din decembrie din tara noastra.

Victor Ponta se intalneste in aceasta seara cu presedintele Parlamentului European

Primul ministru Victor Ponta se intalneste in aceasta seara, la ora 18. 00 ora Bruxelles-ului), ora 19. 00 ora tarii noastre), cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta participa la Congresul Partidului Socialistilor Europeni, mutat de la Bucuresti la Bruxelles

Premierul Victor Ponta va merge sambata la Bruxelles, acolo unde va participa la Congresul Partidului Socialistilor Europeni. Initial, reuniunea ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, insa premierul a.

ATAC neobisnuit al lui Victor Ponta la adresa Consiliului European: Sefii guvernelor din UE ...

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Congresul PES de la Bruxelles, ca sefii guvernelor din Consiliul European se gandesc in primul rand la ei, astfel ca este o iluzie sa ne asteptam de la acestia sa se gindeasca la ceea ce este mai bine pentru Romania, potrivit Realitatea. net, care citeaza NewsIn. Este foarte important ca in viitor, chiar in viitorul apropiat daca este posibil, sa avem schimbari majore in principiile democratice ale luarii deciziilor in Uniunea Europeana. Sunt .

Victor Ponta: Am vrut sa demonstrez ca austeritatea si taierile nu sunt singurele cai de dezvoltare si crestere

Liderul Partidului Social Democrat din Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, in cadrul unei dezbateri la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), ca a vrut sa demonstreze in Romania, prin.

Victor Ponta: Am vrut sa demonstrez prin exemplul Romaniei ca austeritatea si taierile nu sunt singurele solutii pentru Europa

Liderul Partidului Social Democrat din Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, in cadrul unei dezbateri la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), ca a vrut sa demonstreze in Romania, prin masurile luate, ca austeritatea si taierile bugetare nu sunt singura cale de a avea dezvoltare si cresterea nivelului de trai, informeaza Agerpres.

Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar domnul Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat ieri premierul Victor Ponta, aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES).

VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat sambata premierul Victor Ponta aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), relateaza agerpres.

Victor Ponta: imi doresc ca Romania sa aiba o relatie foarte buna cu institutiile europene

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, unde a participat la Congresul PES, ca presedintele CE si presedintele PE au o pozitie mult imbunatatita in privinta Romaniei si a precizat ca tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )