Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta, pe Facebook: Un prieten si un adevarat lider european! Afla despre cine e vorba

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, pe Facebook: Un prieten si un adevarat lider european! Afla despre cine e vorba

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Dupa intrevedere, premierul a postat o fotografie pe Facebook. functiond, s, id) { var js, fjs. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea: Victor Ponta n-a votat pentru ca trebuia sa ajunga la o intalnire cu presedintele Consiliului European

Victor Ponta a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD fara sa voteze pentru noul presedinte interimar, desi a declarat in cadrul sedintei ca o va sustine pe Rovana Plumb. Premierul a spus ca.

Victor Ponta, in cadrul sedintei CEx: Nu vreau sa conduc partidul prin cineva. E mai bine cu Rovana

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD in cadrul careia se va alege noul lider interimar al partidului ca nu doreste sa conduca formatiunea prin cineva si ca.

Victor Ponta: Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Subventii mai mari, TVA 9%, toate fondurile europene absorbite, sectorul bio devenit un brand national

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca, dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura! Subventii mai mari,.

Mesajul lui Victor Ponta in legatura cu situatia critica de la Televiziunea Romana

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Televiziunea Romana se afla in subordinea Parlamentului Romaniei, care se va pronunta in acest sens, mentionand ca nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa.

Ce spune premierul Victor Ponta despre situatia de la TVR

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Televiziunea Romana se afla in subordinea Parlamentului Romaniei, care se va pronunta in acest sens, dar ca nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa incalce legea.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Victor Ponta: Justitia pentru politicieni e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa aiba o pozitie clara cu privire la cazul de viol din Vaslui, considerand ca pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila. Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit, a afirmat Ponta.

Sebastian Ghita, despre victoria lui Dragnea: Cei din PSD s-au razbunat pe Victor Ponta pentru ca a pierdut alegerile

Deputatul Sebastian Ghita, un apropiat al lui Victor Ponta, spune ca victoria lui Liviu Dragnea poate fi interpretata in cheia in care social-democratii s-au razbunat pe Ponta pentru pierderea alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )