Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta: Felicit Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Felicit Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca felicita Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor si a mentionat ca justitia trebuie si e foarte bine sa. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta este invitat la Antena 3, de la 20.30

Premierul Victor Ponta participa in aceasta seara la emisiunea Subiectiv, difuzata de postul Antena 3, potrivit unui comunicat transmis de Guvern.

Victor Ponta, fotografii inedite din Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta a lasat Bucurestiul pentru Delta Dunarii in weekend. Si pare incantat de ceea ce a gasit acolo. Seful Guvernului a postat cateva fotografii de pe barca cu care se plimba pe unul din.

Ponta, despre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Nu are nicio putere. Daca merge sa ia la intrebari un procuror, banuiesc ca e arestat

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Antena 3, ca ministrul Justitiei Robert Cazanciuc nu are nicio putere in ce priveste activitatea procurorilor. Daca merge la un procuror sa ii spuna ceva, banuiesc ca e arestat, a completat Ponta.

Victor Ponta: Codul fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza

Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, premierul Victor Ponta a vorbit despre Codul Fiscal, opinand ca acest cod este bun pentru toti. Potrivit premierului, Codul fiscal este un lucru.

Victor Ponta evita sa spuna cand va pleca in Turcia pentru o noua operatie

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa spuna cand va pleca in Turcia pentu o noua operatie la genunchi. Premierul a venit la sedinta Biroului Permanent National al PSD fara carje, subliniind ca i s-a luat o greutate de pe inima.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara este una pozitiva. La Transporturi se taie banii pentru proiectele anulate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca rectificarea bugetara este una pozitiva, Romania avand un plus de 4 miliarde de lei. Romania are un plus de 4 miliarde de lei. A incasat mai mult decat a cheltuit.

Victor Ponta i-a felicitat pe sportivii romani care au obtinut aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj si kaiac-canoe

Premierul Victor Ponta i-a felicitat duminica pe sportivii romani care au castigat aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv, din Bulgaria si la kaiac-canoe pentru juniori si.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta: Sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul.

Anuntul facut de Victor Ponta: Acum este momentul

Premierul Victor Ponta sustine ca acum este momentul pentru luarea unor masuri care sprijina mediul de afaceri, creeaza locuri de munca si ridica nivelul de viata, anunta Agerpres. Putem sa luam acum.

Victor Ponta: Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale 8234;USL8236;

Premierul Victor Ponta saluta, printr-un mesaj postat pe Facebook, promulgarea legii pensiilor speciale pentru militari, diplomati, personalul navingant si grefieri, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )