Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta, la Forumul ECE China: Am discutat cu reprezentantii Chinei de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la Forumul ECE China: Am discutat cu reprezentantii Chinei de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii celor 16 premieri prezenti la Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est ca liderii discutat pe mai multe paliere si au agreat diferite. continuă pe B1

Victor Ponta, la Forumul ECE China: Am discutat cu reprezentantii Chinei de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii celor 16 premieri prezenti la Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est ca liderii discutat pe mai multe paliere si au agreat diferite.

VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei.

Statele din Europa Centrala si de Est si China au semnat in cadrul discutiilor de la Forumul ECE - China un document intitulat Bucharest Guidelines care contine repere in ceea ce priveste cooperare dintre state in mai multe domenii. Premierul chinez a declarat ca acest document se bazeaza pe egalitate de sanse intre state si dezvoltarea comuna. Discutiile au fost extrem de deschise, pragmatice, axate pe probleme concrete cu care ne confruntam si care necesita raspunduri din partea noastra.

Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei.

Premierul Victor Ponta a deschis, marti dimineata, la Palatul Parlamentuui, Forumul Economic si Comercial Europa Centrala si de Est, la care participa oficiali din guvernele a 17 tari si peste 1. 500 de oameni de afaceri. Citeste si: Care este miza acordurilor semnate de Romania si China La lucrarile Forumului, vor participa alaturi de premierul Victor Ponta si primerul chinez, Li Keqiang, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, sefii de guvern ai Albaniei, .

Ponta, la Forumul economic China-Europa Centrala si de Est: Romania si China au de infruntat provocari comune

Romania si China au de infruntat provocari comune, de la independenta si eficienta energetica, educatia, cum sa stimulam dezvoltarea agriculturii si securitatea alimentara sau cum sa dezvoltam infrastructura, a declarat premierul Victor Ponta, in deschiderea Summitului China-Europa Centrala si de Est.

Ponta, la Forumul economic China-Europa Centrala si de Est: aRomania si China au de infruntat provocari comune

Romania si China au de infruntat provocari comune, de la independenta si eficienta energetica, educatia, cum sa stimulam dezvoltarea agriculturii si securitatea alimentara la posibilitatile de dezvoltare a infrastructurii, a declarat premierul Victor Ponta, in deschiderea Summitului China-Europa Centrala si de Est.

Victor Ponta: Am discutat cu reprezentantii Chinei de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est, ca au fost agreate linii de actiune in baza documentului Bucharest Guidelines, cu accent pe promovarea investitiilor, cooperarea economica si comerciala, desemnarea anului 2014 ca an pentru promovarea investitiilor si afacerilor in relatia China - ECE, incurajarea IMM-urilor, in baza unei paltforme de cooperare China - ECE, constituirea unei asociatii pentru cooperarea in domeniul agricol, incurajarea institutiilor financiare din regiune. Totodata, au fost discutate de masuri concrete pentru facilitarea liberei circulatii si incurajarea turismului.

Suma contractelor semnate cu Romania este URIASA. A inceput forumul economic China-Europa

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

Victor Ponta, la deschiderea Forumului ECE China: Regiunea noastra este ca un student tanar si slab platit

Premierul Victor Ponta a deschis, marti dimineata, la Palatul Parlamentuui, Forumul Economic si Comercial Europa Centrala si de Est, la care participa oficiali din guvernele a 17 tari si peste 1. 500 de.

A inceput forumul economic China-Europa. Ponta, discurs pentru banii chinezilor: Relatia cu China este foarte puternica

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

VIDEO Victor Ponta si omologul sau chinez au deschis Forumul Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est. Li Keqiang: China, dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare. In liniile trasate de regulamentele UE, pu

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China si tarile din regiune este foarte mare. China are nevoie de prieteni politici pe termen lung si de incredere si de parteneri comerciali la nivel mondial, iar Romania si tarile din aceasta zona a Europei au o traditie in acest sens, a declarat si premierul Victor Ponta. China este dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare si, in liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde de dolari. Trebuie sa extindem in mod activ investitiile bilaterale in ambele sensuri si suntem dispusi sa facem acest lucru, suntem interesati sa extindem o platforma la nivelul IMM-urilor, sa dezvoltam seminarii in acest sens, a mai declarat premierul chinez.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )