Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Guvernul e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg Pro Romania e gata sa sustina alt guvern, sa intre cu ministri

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Guvernul e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg Pro Romania e gata sa sustina alt guvern, sa intre cu ministri

Invitat la Digi 24, marti seara, Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la situatia politica din Romania. Fostul premier a spus ca este sceptic fata de o motiune de cenzura, anuntand ca ar vota doar daca opozitia ofera in prealabil un nume de premier, un acord politic si un program de guvernare. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, mesaj pentru politicieni: Cred ca este bine pentru Romania sa existe un Guvern cu o sustinere serioasa pentru anumite reforme

Victor Ponta a reactionat dupa ce ALDE a decis retragerea de la guvernare. Fostul prim-ministru a sustinut la un post de televizune ca este nevoie de un Guvern cu o sustinere serioasa. Un Guvern.

Victor Ponta, despre pierderea majoritatii de catre PSD: E o lovitura mortala, e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg

Liderul Pro Romania, Victor Ponta,a declarat marti la Digi24 ca PSDare o singura solutie daca mai vrea sa ramana la guvernare si in 2020 si sa isi termine mandatul: o restructurare.

Victor Ponta: Mircea Diaconu, sanse mai mari decat Dancila la prezidentiale. Dupa infrangerea din noiembrie, sefa PSD va trebui sa explice de ce a pierdut si Guvernul, si alegerile (VIDEO)

Victor Ponta a recunoscut, in direct pe B1TV, ca mai multi lideri din Pro Romania sa-u intalnit luni cu Mircea Diaconu, inainte ca formatiunea sa anunte oficial ca il sustine pe fostul europarlamentar la.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Guvernarea Romaniei, decisa in 72 de ore. Anuntul facut de Victor Ponta. Ce va face ALDE

Victor Ponta a oferit o informatie surprinzatoare. Acesta a dat de inteles niste lucruri foarte importante pentru zilele de foc ce urmeaza pentru toate formatiunile. De asemenea, a sustinut ca ALDE va urma ia decizii extrem de importante pentru Guvernarea Romaniei in urmatoarele 72 de ore. Ce a declarat fostul presedinte PSD si cu cum .

VICTOR PONTA: Ca Stanga sa aiba sanse la prezidentiale este sustinerea unui singur candidat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, reafirma ca singura solutie ca Stanga PSD, ALDE si Pro Romania) sa se lupte cu sanse reale pentru victorie la alegerile din noiembrie este sa se uneasca in spatele unui singur candidat.

VICTOR PONTA: Ca Stanga sa aiba sanse la prezidentiale trebuie sa sustina un singur candidat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, reafirma ca singura solutie ca Stanga PSD, ALDE si Pro Romania) sa se lupte cu sanse reale pentru victorie la alegerile din noiembrie este sa se uneasca in spatele unui singur candidat.

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre.

Victor Ponta: `Anturajul te strica. Cum s-a inhaitat cu Basescu, Paleologu s-a transformat imediat intr-un mitocan`

Victor Ponta a declarat, marti, ca Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidentiale, era un baiat finut, dar cum anturajul te strica, acesta s-a transformat intr-un mitocan odata ce s-a.

Victor Ponta, despre alegeri anticipate: Noua ne convine, dar este aproape imposibil Ce spune liderul Pro Romania despre intrarea la guvernare si o coalitie a Opozitiei (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, in direct pe B1TV, ca formatiunea pe care o conduce ar fi dispusa sa se ajunga la alegeri generale anticipate, dar a explicat ca procedurile, care trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )