Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victor Ponta i-ar fi oferit lui Traian Basescu casa in care locuieste Mioara Roman

B1 B1,
Victor Ponta i-ar fi oferit lui Traian Basescu casa in care locuieste Mioara Roman

Cu amenintarea unei actiuni in instanta, Guvernul i-a facut fostului presedinte, Traian Basescu, o contraoferta in negocierea pentru atribuirea unei locuinte de protocol cu statut de resedinta. Surse o. continuă pe B1

Sinteza zilei: Traian Basescu i-a facut plangere lui Victor Ponta pentru ca nu i-a oferit vilele solicitate de la Snagov. Vezi cele SAPTE IMOBILE

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, documentul prin care fostul presedinte Traian Basescu ii reproseaza premierului Victor Ponta ca toate imobilele de protocol ale.

VIDEO Victor Ponta despre locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu: Nu ma ocup eu de locuinte

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, chestionat de jurnalisti in legatura cu locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu in calitate de fost sef al statului, ca Nu ma ocup eu de locuinte. Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax.

Victor Ponta: Credeti ca RA-APPS detine imobile in zona periculoasa? Nu ma mai ocup de nazurile lui Basescu

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat nu detine imobile in zone periculoase, astfel incat fostul presedinte Traian Basescu sa nu poata locui in acestea, considera premierul Victor Ponta, adaugand ca nu mai vrea sa se ocupe el de nazurile lui Basescu.

Ponta compara noul PNL cu PDL-ul lui Traian Basescu: Scandal si atat!

Razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si liderii PNL continua. Premierul a taxat din nou refuzul liberalilor de a discuta pe mai mai multe teme de actualitate, printre care si codul electoral. Stilul.

Ponta sustine ca noul PNL incepe sa semene cu vechiul PDL: Scandal marca inregistrata Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a atentionat, sambata, la Iasi, ca noul PNL incepe sa semene tot mai tare cu vechiul PDL. Declaratia vine in contextul termenului de o saptamana dat Guvernului pentru organizarea alegerilor partiale.

Victor Ponta a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de Guvern. El a aratat astfel ca exista posibilitatea legala de redeschidere a acestui dosar.

Victor Ponta anunta posibilitatea redeschiderii dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut Ministerului Justitiei si Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului fostul AVAS) sa studieze decizia procurorilor anticoruptie de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de catre Guvern.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuie sa medieze intre SRI si CCR

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca este rolul presedintelui Klaus Iohannis sa medieze eventuale neintelegeri intre institutii precum Serviciul Roman de Informatii si Curtea Constitutionala. Primul ministru a negat informatia potrivit careia ar fi avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu inainte de numirea lui Toni Grebla ca judecator la CCR si a refuzat sa se pronunte daca acesta din urma ar trebui sa demisioneze din functie, ca urmare a anchetei DNA.

Gabriela Firea, audiata la Parchet in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu

Senatoarea PSDGabriela Firea este audiata, vineri, in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care l-a acuzat pe presedintele de.

Gabriela Firea, audiata la Parchet in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Senatorea PSD: Asteptam o decizie (VIDEO)

Senatoarea PSDGabriela Firea a fost audiata, vineri, in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care l-a acuzat pe presedintele de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )