Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuie sa medieze intre SRI si CCR

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuie sa medieze intre SRI si CCR

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca este rolul presedintelui Klaus Iohannis sa medieze eventuale neintelegeri intre institutii precum Serviciul Roman de Informatii si Curtea Constitutionala. Primul ministru a negat informatia potrivit careia ar fi avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu inainte de numirea lui Toni Grebla ca judecator la CCR si a refuzat sa se pronunte daca acesta din urma ar trebui sa demisioneze din functie, ca urmare a anchetei DNA. continuă pe Hotnews

Ponta: Klaus Iohannis a facut declaratie institutionala cand a afirmat ca doreste sa lucreze cu un guvern PNL

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca este sigur de mentinerea actualei majoritati parlamentare si ca presedintele Klaus Iohannis a facut o declaratie institutionala atunci cand a afirmat ca doreste sa lucreze cu un guvern PNL si cu un alt premier.

Victor Ponta: Nu cred ca Iohannis a dat un impuls opozitiei pentru a forma o noua majoritate. Acum avem un presedinte mediator (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminica seara, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv, despre consultarile cu presedintele Klaus Iohannis care vor avea loc saptamana viitoare, unde social-democratii vor.

Klaus Iohannis la Realitatea Tv: Cu actualul Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. Imi doresc un Guvern PNL, nu fac un secret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, in emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea Tv, moderata de Rares Bogdan, ca isi doreste un Parlament mai putin numeros si mai eficient, o Constitutie modernizata si reluarea discutiilor pe regionalizare si descentralizare. Seful statului a adaugat ca este normal sa colaboreze cu Victor Ponta, insa cu acest Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. ) Am spus ca dupa alegeri vor aparea miscari in Parlament, se formeaza noi grupuri. Acest lucru se intampla. E posibil sa se schimbe majoritatea. Iohannis a vorbit si despre proiectul Rosia Montana, spunand ca, in opinia sa, acesta trebuie rediscutat, insa nu este treaba presedintelui. Lucrurile s-au schimbat radical dupa scaderea pretului petrolului. Exploatarea gazelor de sist, in tara noastra, nu cred ca mai este in zona rentabilitatii. Iohannis: Parlament redus, Constitutie modernizata, lupta anticoruptie, guvern PNL, extractia gazelor de sist este nerentabila.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa, la Iasi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, sambata, la Iasi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor. in acest weekend, Iasiul a devenit capitala politica a Romaniei. Klaus Iohannis,.

Victor Ponta: PSD va participa la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si va face propuneri privind numarul parlamentarilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca social-democratii vor participa saptamana viitoare la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si ca acestia vor merge cu propunerile lor, care vizeaza inclusiv.

Dosarul Microsoft. Victor Ponta: Am sa fac tot ce tine de mine sa nu se intoarca la guvernare cei care au luat spagi de la Microsoft

Dosarul Microsoft. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astazi, ca va face tot posibilul pentru a se opune accederii la guvernare a celor care in 2010-2011 luau spagi de la Microsoft, el raspunzand astfel afirmatiei de joi seara a presedintelui Klaus Iohannis ca si-ar dori sa lucreze cu un alt guvern.

Victor Ponta: Guvernul pe care il conduc este un guvern social-liberal

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis in privinta instalarii unui guvern PNL. intr-o postare pe Facebook, premierul spune ca Guvernul pe care il conduce este un Guvern social-liberal si a indeplinit.

Victor Ponta: Cred ca pentru 2015 si 2016, programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )