Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gabriela Firea, audiata la Parchet in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Senatorea PSD: Asteptam o decizie (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, audiata la Parchet in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Senatorea PSD: Asteptam o decizie (VIDEO)

Senatoarea PSDGabriela Firea a fost audiata, vineri, in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care l-a acuzat pe presedintele de. continuă pe B1

Gabriela Firea, audiata la Parchet in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu

Senatoarea PSDGabriela Firea este audiata, vineri, in dosarul privind plangerea impotriva lui Traian Basescu. Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care l-a acuzat pe presedintele de.

Gabriela Firea, audiata in dosarul in care il acuza de santaj pe Traian Basescu

Senatorul Gabriela Firea este audiata, vineri dupa-amiaza, de procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), in dosarul in care il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj, au declarat surse din cadrul.

Gabriela Firea, audiata la Parchet in dosarul in care il acuza de santaj pe Traian Basescu

Senatorul Gabriela Firea a fost chemata astazi, la audieri, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), pentru a da declaratii in dosarul in care il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj, au declarat, transmit sursele din presa.

Gabriela Firea, audiata la PICCJ, in dosarul in care il acuza pe Basescu de santaj

Senatoarea PSD Gabriela Firea a fost audiata, vineri, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), in dosarul in care il acuza de santaj si de amenintare pe fostul presedinte Traian Basescu.

Firea, audiata la Parchet in dosarul in care il acuza de santaj pe Traian Basescu

Senatorul Gabriela Firea este audiata, vineri dupa-amiaza, de procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), in dosarul in care il acuza pe fostul presedinte Traian.

Gabriela Vranceanu Firea, audiata de procurori in dosarul in care aceasta il acuza pe Traian Basescu de santaj

Senatorul Gabriela Vranceanu Firea s-a prezentat, vineri, la sediul Parchetului General, fiind citata de procurori in dosarul in care aceasta il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj si amenintare.

Gabriela Firea: Social-democratii sunt singurii care vin cu solutii pentru a rezolva criza oamenilor care au credite neperformante in franci elvetieni

In contextul in care francul elvetian a atins un nou maxim istoric, purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea sustine ca social-democratii sunt singurii care vin cu solutii pentru a rezolva criza oamenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )