Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: imi dau demisia daca va exista un acord politic cu Klaus Iohannis ca premierul va fi tot din coalitie

B1 B1,
Victor Ponta: imi dau demisia daca va exista un acord politic cu Klaus Iohannis ca premierul va fi tot din coalitie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca si-ar da demisia de la sefia Guvernului daca urmatorul premier ar fi tot din. continuă pe B1

Victor Ponta: Daca va exista un acord politic cu Iohannis, imi dau demisia din Guvern

Am plecat eu de la sefia PSD) si au venit la conducere niste oameni din PSD care au fost mereu alaturi de noi. Eu nu imi dau demisia din Guvern ca sa vina cineva din PDL, domnul Predoiu in locul meu. Am fost.

Victor Ponta: Daca va exista un acord politic cu Iohannis, imi dau demisia din functia de premier (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca si-ar da demisia de la sefia Guvernului daca urmatorul premier ar fi tot din.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

Ponta: Daca imi dau demisia, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

ACTUALIZARE 11:13 Basescu: Ponta, tradeaza-ma, demisionand Fostul presedinte Traian Basescu spune ca Victor Ponta, mincinosul national incearca sa convinga lumea ca si-ar trada electoratul, daca ar demisiona din fruntea Executivului,.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

Premierul Victor Ponta, intrebat de ce nu se retrage din functia de premier: La Guvern, eu nu imi dau demisia ca sa vina dl Predoiu. Doar daca exista un acord politic semnat cu dl Iohannis sa ramana aceasta coalitie la guvernare

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1TV, ca nu isi va da demisia din fruntea guvernului ca sa vina Predoiu ci doar daca exista un acord politic semnat cu dl Iohannis sa ramana aceasta coalitie la guvernare. Premierul a refuzat sa explice cum a ajuns sa se opereze in Turcia in ciuda insistentelor lui C. Striblea si I. Cristoiu. Ponta nu respinge si ideea revenirii lui in fruntea PSD daca isi va rezolva problemele avute cu Justitia.

Ponta: Daca imi dau demisia, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte; ar fi o tradare

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara, la Antena 3, despre decizia de a se retrage temporar din functia de presedinte al PSD, dar si despre efectele gestului sau asupra coalitiei de guvernare si asupra PSD.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Este un loc gol

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, ca functia de presedinte interimar nu exista in partid, iar demisia lui Victor Ponta a dus doar un loc gol in privinta caruia trebuie sa decida Comitetul Executiv PSD.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )