Libnet.ro
UNICEF

15:01

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce crede cu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

Ponta: Daca imi dau demisia, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte; ar fi o tradare

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara, la Antena 3, despre decizia de a se retrage temporar din functia de presedinte al PSD, dar si despre efectele gestului sau asupra coalitiei de guvernare si asupra PSD.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Nu am facut niciodata absolut nimic ilegal

Unul dintre cele mai asteptate interviuri ale momentului, la Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta va explica de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta: Iohannis nu m-a consultat in legatura cu numirea lui Ungureanu la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat in emisiunea Sinteza Zilei ca presedintele Klaus Iohannis nu l-a consultat in momentul in care l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. Tot ce s-a spus anul trecut nu m.

Victor Ponta: Procurorul trebuie sa dovedeasca ca sunt vinovat

Premierul Victor Ponta a povestit in emisiuea Sinteza Zilei cum a decurs vizita sa de astazi de la DNA. Potrivit premierului Ponta, a fost o discutie scurta, iar procurorul a dispus o expertiza.

Victor Ponta: USL a fost cea mai buna idee politica din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, ca este multumit de activitatea guvernamentala si ca executivul pe care il conduce a.

Sebastian Lazaroiu, despre demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD: Nu mai e o miza pentru nimeni. Daca pana mai ieri ai fi zis ca Occidentul e pe cale sa-si ia mana de pe noi, de azi incolo s-a inversat ecuatia

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu, este de parere ca premierul Victor Ponta nu mai este o miza pentru nimeni, lasand sa se inteleaga ca, in privinta demisiei lui.

Monica Macovei ii cere demisia lui Victor Ponta. Din cauza lui, Schengen se indeparteaza

Presedintele Partidului M10, Monica Macovei, a cerut demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, sustinand ca increderea in Romania scade si Schengen se indeparteaza de noi daca nu se.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )