Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Imi doresc in 2014 sa schimbam zece ani de cearta si de distrugere cu zece ani de constructie ca tara si ca natiune

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Imi doresc in 2014 sa schimbam zece ani de cearta si de distrugere cu zece ani de constructie ca tara si ca natiune

Premierul Victor Ponta a afirmat ca isi va petrece sarbatorile de iarna in Romania, cu copiii, si isi doreste pentru 2014 sa se termine zece ani de cearta si de distrugere. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Imi doresc in 2014 sa schimbam zece ani de cearta si de distrugere cu zece ani de constructie ca tara si ca natiune

Premierul Victor Ponta a afirmat ca isi va petrece sarbatorile de iarna in Romania, cu copiii, si isi doreste pentru 2014 sa se termine zece ani de cearta si de distrugere.

Victor Ponta, despre acciza la motorina si FMI: O rectificare bugetara in primul semestru e imposibila. Sunt convins ca Traian Basescu ii va convinge pe cei de a FMI ca are el dreptate si nu ei

Premierul Victor Ponta a precizat luni ca nu va face o rectificare a bugetului in primul semestru al anului 2014, urmand a se stabili impactul renuntarii la acciza pe motorina dupa 1 iulie. In acest context, Ponta si-a exprimat speranta, ironic, ca presedintele Basescu a avut dreptate atunci cand a spus ca bugetul contine suficiente resurse pentru a acoperi golul de venituri generat de lipsa accizei la motorina.

Victor Ponta si Iurie Leanca, la Sinteza zilei. Ponta: Romania sprijina Moldova

Interviu in exclusivitate cu premierul Romaniei si cel al Republicii Moldova, Victor Ponta si, respectiv Iurie Leanca, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Victor Ponta:- e nevoie de sprijin si.

Victor Ponta, intrebat daca retragerea Enel si ArcelorMittal din proiectul Cernavoda reprezinta un semnal negativ pentru investitii: Nici vorba, dimpotriva!

Premierul Victor Ponta considera ca retragerea companiilor Enel si ArcelorMittal Galati din proiectul reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda nu reprezinta un semnal negativ pentru investitii, ci, dimpotriva, creeaza premisele unui progres cu investitori chinezi. In urma acestui raspuns, intrebat de jurnalisti daca nu este un semnal negativ pentru companiile europene, Ponta a afirmat ca investitorii din Europa nu au miliarde de euro pentru un astfel de proiect.

Victor Ponta si Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Toata saptamana Mihai Gadea si Mircea Badea te asteapta incepand cu ora 21:00 la o serie de editii speciale Sinteza zilei. Azi, nu pierde o intalnire in exclusivitate cu premierul Romaniei, Victor Ponta,.

Victor Ponta: in 2013 s-au castigat doua pariuri importante. Peste 5 miliarde de euro au intrat in tara

Peste 5 miliarde de euro din fonduri europene au intrat in tara in 2013, an in care Romania a castigat doua pariuri importante, a declarat, luni, premierul Victor Ponta. Pariul cu agricultura nu este singurul.

Premierii Victor Ponta si Iurie Leanca: 2013 a fost un an bun pentru relatiile moldo-romane

Premierul Romaniei Victor Ponta l-a avut astazi ca oaspete, la Palatul Victoria, pe omologul sau de la Chisinau Iurie Leanca. Cei doi oficiali au facut bilantul anului ce se incheie. Cu aceasta ocazie, seful Executivului de la Bucuresti a anuntat ca Romania a avut un an economic bun si a decis sa-i ajute pe romanii din stanga Prutului.

Victor Ponta: O sa urmaresc cu foarte mare atentie cheltuirea celor 6 mil euro pentru consolidarea cladirii Muzeului Taranului Roman

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca va urmari cu foarte mare atentie modul in care se vor derula lucrarile de consolidare in valoare de 6 milioane de euro pentru cladirea Muzeului Taranului Roman MTR), care vor incepe in septembrie anul viitor.

Victor Ponta anunta absorbtia fondurilor europene la care a ajuns Romania in 2013: 30% pentru coeziune si 67% pentru agricultura

Prezent la o conferinta privind bilantul fondurilor europene pe 2013, premierul Victor Ponta a afirmat ca gradul de absorbtie a fondurilor UE de coeziune a ajuns la 29,8%, iar la Ministerul Agriculturii s-a ridicat la 67% insumand fonduri de 2,7 miliarde de euro).

Victor Ponta: Nu a vrut nimeni, niciodata, sa comaseze vreun muzeu. E o miza financiara

La finalul ultimei sedinte de Guvern din acest an, premierul Victor Ponta a declarat ca nu s-a pus in niciun moment poblema comasarii Muzeului Taranului Roman cu Muzeul Satului si ca toata discutia a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )