Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta si Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Toata saptamana Mihai Gadea si Mircea Badea te asteapta incepand cu ora 21:00 la o serie de editii speciale Sinteza zilei. Azi, nu pierde o intalnire in exclusivitate cu premierul Romaniei, Victor Ponta,. continuă pe Antena3

Premierii Victor Ponta si Iurie Leanca: 2013 a fost un an bun pentru relatiile moldo-romane

Premierul Romaniei Victor Ponta l-a avut astazi ca oaspete, la Palatul Victoria, pe omologul sau de la Chisinau Iurie Leanca. Cei doi oficiali au facut bilantul anului ce se incheie. Cu aceasta ocazie, seful Executivului de la Bucuresti a anuntat ca Romania a avut un an economic bun si a decis sa-i ajute pe romanii din stanga Prutului.

Iurie Leanca, premierul R. Moldova, criticat pentru opozitia la adresa unionistului Basescu

Principalii formatori de opinie din Republica Moldova au reactionat negativ la acuzele aduse de catre premierul Republicii Moldova lui Traian Basescu-Unionistul. Ei acuza duplicitatea premierului care pare a uita aportul pe care politica romaneasca l-a avut in restabilizarea europeana din primavara lui 2014, scrieLulea Marius Dorin, presedinte Actiunea 2012, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Vizita la Bucuresti a premierului Iurie Leanca anuntata doar pe blogul omologului sau roman Victor Ponta

Premierul Republicii Moldova Iurie Leanca va calatori luni la Bucuresti intr-o vizita de lucru, pentru a se intalni cu omologul sau Victor Ponta, a anuntat guvernul de la Chisinau. Pe pagina oficiala a guvernului Romaniei nu exista insa nicio informatie despre aceasta vizita.

Vizita la Bucuresti a premierului moldovean Iurie Leanca, anuntata doar pe blogul lui Victor Ponta

Premierul Republicii Moldova Iurie Leanca va calatori luni la Bucuresti intr-o vizita de lucru, pentru a se intalni cu omologul sau Victor Ponta, a anuntat guvernul de la Chisinau. Pe pagina oficiala a guvernului Romaniei nu exista insa nicio informatie despre aceasta vizita.

Vizita la Bucuresti a premierului Iurie Leanca, anuntata in Romania doar pe blogul lui Victor Ponta

Premierul Republicii Moldova Iurie Leanca va calatori luni la Bucuresti intr-o vizita de lucru, pentru a se intalni cu omologul sau Victor Ponta, a anuntat Guvernul de la Chisinau. Pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei nu exista insa nicio informatie despre aceasta vizita.

Victor Ponta si Iurie Leanca, la Sinteza zilei. Ponta: Romania sprijina Moldova

Interviu in exclusivitate cu premierul Romaniei si cel al Republicii Moldova, Victor Ponta si, respectiv Iurie Leanca, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Victor Ponta:- e nevoie de sprijin si.

Victor Ponta vrea sa lanseze un program national pentru strangerea de DVD-uri si manuale pentru prescolarii si scolarii din Republica Moldova

Guvernul a aprobat, in sedinta de luni, un proiect de Hotarare privind alocarea a 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii scolare din Republica Moldova. La sedinta de Guvern a participat si prim-ministrul moldovean, Iurie Leanca. Premierul Victor Ponta nu se multumeste doar cu acordarea acestui ajutor, fapt pentru care vrea sa lanseze si un program national in scoli pentru strangerea de materiale didactice care sa fie daruite prescolarilor si scolarilor din Moldova, deoarece acei copii nu au manuale, carti, DVD-uri, filme in limba romana. In urma campaniei, copiii moldoveni vor primi, anul viitor, din partea scolilor si elevilor romani ceea ce prisoseste si avem prea mult.

Victor Ponta il asteapta astazi pe Iurie Leanca, la Bucuresti. Guvernul Republicii Moldova ar putea primi 80 de milioane de lei

Premierul Victor Ponta il primeste astazi, la Palatul Victoria, pe omologul sau din Republica Moldova, Iurie Leanca. Premierul moldovean va participa la sedinta de Guvern programata pentru astazi, de la ora 12.

Ponta: Sprijinim drumul european al Republicii Moldova. Vom aloca 20 de milioane de euro care vor merge in aceasta tara

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei sedinte de Guvern la care a participat si omologul sau moldovean Iurie Leanca, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, ca Romania va aloca 20 de milioane.

Iurie Leanca, criticat de blogarii moldoveni pentru opozitia la adresa unionistului Basescu

Principalii formatori de opinie din Republica Moldova au reactionat negativ la acuzele aduse de catre premierul Republicii Moldova lui Traian Basescu-Unionistul. Ei acuza duplicitatea premierului care pare a uita aportul pe care politica romaneasca l-a avut in restabilizarea europeana din primavara lui 2014. Mai nou, guvernantii moldoveni nu mai joaca doar intre Moscova si Bucuresti, ci si intre Cotroceni si Victoria.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )