Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Intelegem cauzele economice pentru care nu a fost ales Nabucco. Ne vom concentra pe AGRI si SOCAR

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Intelegem cauzele economice pentru care nu a fost ales Nabucco. Ne vom concentra pe AGRI si SOCAR

Romania intelege cauzele economice pe baza carora consortiul de la Sah Deniz a optat pentru o alta ruta de export al gazelor catre Europa decat Nabucco si se va concentra pe alte proiecte cu autoritatile din Azerbaidjan, precum AGRI si investitii ale companiei SOCAR in Romania, afirma premierul Ponta. Declaratia a fost sustinuta la finalul discutiei avute cu vicepremierul din Azerbaidjan, Yagub Eyyubov. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta: Intelegem cauzele economice pentru care nu a fost ales Nabucco. Ne vom concentra pe AGRI si SOCAR

Romania intelege cauzele economice pe baza carora consortiul de la Sah Deniz a optat pentru o alta ruta de export al gazelor catre Europa decat Nabucco si se va concentra pe alte proiecte cu autoritatile din Azerbaidjan, precum AGRI si investitii ale companiei SOCAR in Romania, afirma premierul Ponta. Declaratia a fost sustinuta la finalul discutiei avute cu vicepremierul din Azerbaidjan, Yagub Eyyubov.

Ponta: intelegem cauzele economice pentru care nu a fost ales Nabucco, ne concentram pe AGRI si SOCAR

Romania intelege cauzele economice pe baza carora consortiul de la Sah Deniz a optat pentru o alta ruta de export al gazelor catre Europa decat Nabucco si se va concentra pe alte proiecte cu autoritatile.

Ponta: intelegem motivele economice pentru care a fost ales proiectul TAP, nu Nabucco

Victor Ponta a declarat, astazi, la finalul discutiei avute cu vicepremierul din Azerbaidjan, Yagub Eyyubov, ca tara noastra intelege cauzele economice care au determinat consortiul de la Sah Deniz sa aleaga alta ruta de export pentru gazele catre Europa decat Nabucco, transmit sursele de presa.

Victor Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comporta ca hiene / Ministrul Dusa sustine ca a aflat la 22.40, dupa ce initial a vorbit de ora 21.30

Premierul Victor Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22. 55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii. In schimb, ministrul Apararii Mircea Dusa, care anuntase in timpul zilei ca a fost informat de accident la ora 21. 30, a revenit ulterior, sustinand ca era vorba, de fapt, de or 22. UPDATE: Agentia de turism Mareea Travel: Am fost informati de accident duminica la ora 19. Am comunicat MAE datele turistilor.

VIDEO Victor Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comporta ca hiene / Ministrul Dusa sustine ca a aflat la 22.40, dupa ce initial a vorbit de ora 21.30

Premierul Victor Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22. 55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii. In schimb, ministrul Apararii Mircea Dusa, care anuntase in timpul zilei ca a fost informat de accident la ora 21. 30, a revenit ulterior, sustinand ca era vorba, de fapt, de or 22. UPDATE 1 - Agentia de turism Mareea Travel: Am fost informati de accident duminica la ora 19. Am comunicat MAE datele turistilorUPDATE 2 - Titus Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede si au comunicat informatii certificate.

Victor Ponta: Am luat cea mai buna decizie de a decreta doliu national. Sa fie foarte clar ca ne-am facut datoria

Premierul Victor Ponta a afirmat ca autoritatile romane si-au facut datoria exemplar in cazul accidentului de la Muntenegru, iar decretarea zilei de miercuri ca zi de doliu national in memoria victimelor a fost.

Comunicare defectuoasa intre institutii: Victor Ponta a aflat de accidentul din Muntenegru la 5 ore de la producere

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca a fost anuntat despre accidentul autocarului cu romani din Muntenegru de abia la 5 ore dupa producerea.

Victor Ponta, despre accidentul din Muntenegru: 18 morti si 22 de raniti - miercuri va fi zi de doliu national

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, de la sediul ministerului de Externe, ca 18 dintre persoanele implicate in accidentul de autocar din Muntenegru au decedat, in timp ce 22 de persoane au fost ranite, 7.

Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Victor Ponta face lobby pentru Mandinga. Aflat in vizita in Azerbaidjan, premierul i-a spus presedintelui azer ca stie faptul ca formatia romaneasca are mare succes in tara sa si ca se mandreste cu.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula 1 la 1

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )