Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Nu ma intereseaza criticile aduse proiectului de Cod Fiscal. Este un Cod bun

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu ma intereseaza criticile aduse proiectului de Cod Fiscal. Este un Cod bun

Premierul Victor Ponta a explicat, vineri, de la Palatul Parlamentului, ca, in ciuda criticilor aduse actualului proiect de Cod Fiscal, este convins ca este un Cod bun, pe care Romania si-l permite, acest lucru nefi. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la prezentarea unui Cod Fiscal care lasa un gol in buget de 16 miliarde de lei: Sunt prosti cei care au spus ca in 2014 am aprobat pomeni electorale

Premierul Victor Ponta i-a catalogat drept prosti pe cei care au criticat masurile Guvernului din 2014, an electoral. 2014 a fost anul in care am luat multe masuri de dreptate sociala. Ca le-au spus altii pomeni electorale, sunt prosti ca le-au spus asa. Sunt pur si simplu lucruri necesare. Pensiile, alocatiile, indemnizatiile nu sunt pomeni, ci lucruri necesare. Declaratia a fost facuta miercuri cu ocazia prezentarii proiectului de Cod Fiscal prin care sunt propuse o serie de masuri nesustenabile. Guvernul sustine ca vrea sa reduca o serie de impozite, masuri care ar avea un impact bugetar negativ de 16,2 miliarde de lei brut doar in 2016.

Geoana, despre noul Cod Fiscal: Asistam la inca un episod al demogogiei si superficialitatii lui Victor Ponta

Senatorul Mircea Geoana a comentat propunerile Guvernului de modificare a Codului Fiscal, precizand ca documentul este doar un episod al demagogiei lui Victor Ponta.

Prima reactia a PNL dupa ce guvernul a prezentat proiectul de Cod Fiscal: O alta minciuna a lui Victor Ponta

PNL afirma ca propunerile guvernului privind modificarea Codului Fiscal, in pragul schimbarii majoritatii parlamentare si pierderii functiei de Prim-Ministru arata disperarea lui Victor Ponta si a celor care inca il mai servesc, potrivit unui comunicat semnat de Eugen Nicolaescu, vicelider al Grupului PNL din Camera Deputatilor.

Ponta, despre noul Cod Fiscal: Este un lucru extraordinar de bun

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca doreste ca propunerea pentru noul Cod Fiscal sa devina realitate, intrucat este un lucru extraordinar de bun si a transmis ca Guvernul ia in calcul raspunderea pe Noul Cod Fiscal.

Reactia lui Ponta despre proiectul de Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi.

Ponta, despre proiectul noului Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi adoptat, va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Ponta se gandeste sa-si asume raspunderea pe noul Cod Fiscal, daca va fi blocat de PNL

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ca ia in calcul angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul Codului Fiscal, daca acesta va fi blocat in mod politicianist, potrivit Agerpres.

Ialomitianu, despre noul Cod Fiscal: Impactul bugetar poate duce la imposibilitatea platirii salariilor

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu a declarat, vineri, ca impactul bugetar al noului Cod Fiscal poate duce Romania in imposibilitatea de a plati pensii si salarii si a sustinut ca Victor Ponta este un Mos Craciun venit cu intarziere, informeaza Mediafax.

Guvernul va discuta miercuri in prima lectura proiectul de lege privind noul Cod Fiscal

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri, in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala. Reamintim ca premierul Victor Ponta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca cele doua coduri vor fi discutate in prima lectura, in cursul lunii februarie.

Cota unica va fi redusa de la 16% la 14% in 2019 - Propunere noul cod fiscal

Cota unica de impozitare va fi redusa de la 16% la 14% din ianuarie 2019, conform proiectului noului Cod Fiscal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )