Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, intrebat daca este tinta DNA: Nu sunt tinta nimanui, cred ca toata lumea ma iubeste

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, intrebat daca este tinta DNA: Nu sunt tinta nimanui, cred ca toata lumea ma iubeste

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat daca se considera tinta DNA, ca el nu se simte o tinta a nimanui, adaugand, ironic: Cred ca toata lumea ma sprijina si ma iubeste, afirmatie care a starnit rasul celor prezenti, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Ilie Sarbu, intrebat daca este ofiter SIE in rezerva, asa cum a sugerat Traian Basescu: Daca am fost coleg cu dansul, atunci cred. / Despre dosarul retrocedarilor ilegale: Domnul Hrebeciuc, domnul Craciunescu, ei sunt cheia problemei. Numele meu a

Daca am fost coleg cu dansul, atunci cred, a raspuns luni senatorul PSD Ilie Sarbu la intrebarea unui jurnalist daca este ofiter in rezerva al SIE, asa cum a sugerat presedintele Traian Basescu atunci cand a dezvaluit ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE. In ceea ce priveste dosarul DNA privind retrocedarile, in care procurorii au cerut ridicarea imunitatii lui Viorel Hrebenciuc si Ion Adam, Ilie Sarbu, care a fost si el audiat in acest dosar, a declarat ca in parlament fiecare voteaza cum ii dicteaza constiinta, iar justitia trebuie sa-si faca datoria.

Ponta, intrebat daca il va sanctiona pe Dragnea: Cred ca s-a sanctionat singur. Munceste cel mai mult in campania electorala

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, intrebat daca il va sanctiona pe Liviu Dragnea pentru declaratiile privind o eventuala preluare a sefiei partidului, ca acesta s-a sanctionat singur, .

Ponta, intrebat daca a vorbit recent cu Hrebenciuc: O sa cititi la DNA. Toata lumea este egala in fata legii

La scurt timp dupa ce Viorel Hrebenciuc si Dan Sova s-au prezent la DNA, premierul Victor Ponta, intrebat despre situatia juridica a celor doi, a raspuns ca el nu se ocupa de aceste lucruri, ci de guvernarea tarii. in plus, premierul a adaugat ca toata lumea este egala in fata legii.

Ponta, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD, scrie.

UPDATE Victor Ponta: In prezent, pe agenda presei exista doar doua entitati, eu si DNA, ceea ce cred ca e bine

Premierul Victor Ponta, care a participat luni la o sedinta a coalitiei de guvernare, a declarat ca pe agenda nu a figurat subiectul Viorel Hrebenciuc dar este bucuros ca pe agenda media exista doar doua subiecte: ce doreste el sa faca, in calitate de viitor presedinte, si DNA.

VIDEO UPDATE Victor Ponta: In prezent, pe agenda presei exista doar doua entitati, eu si DNA, ceea ce cred ca e bine

Premierul Victor Ponta, care a participat luni la o sedinta a coalitiei de guvernare, a declarat ca pe agenda nu a figurat subiectul Viorel Hrebenciuc dar este bucuros ca pe agenda media exista doar doua subiecte: ce doreste el sa faca, in calitate de viitor presedinte, si DNA.

Victor Ponta: Nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei

Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati, a declarat ca 20 de milioane de romani vorbesc despre mine, nu cred ca trebuie sa-i inregistram pe toti. Numele meu e invocat de toata lumea. Cand vrei sa fii prim-ministru, presedinte, e logic ca toata lumea vrea sa vorbeasca despre tine. Ce, o sa numeasca DNA-ul sefi la partide? Cred ca trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei.

Cine a fost Stalin? Recomandare de lectura pentru mitomanul galactic Victor Ponta

Articolul pe care il public aici a fost transmis luni la Radio Europa Libera. Se intituleaza Supremul gangster si cercul sau intim. Ma ocup in el de o carte esentiala pentru intelegerea fenomenului numit stalinism. Azi dimineata am vazut ca Victor Ponta, acest plagiator de o imensa ignoranta, cel pe care l-am numit mitomanul galactic, recidiveaza in a-si acuza criticii de stalinism. Nu i-a fost de ajuns ca a comparat-o, aberant, pe Monica Macovei cu Ana Pauker, nu s-a limitat la catalogarea calomnioasa a unor Mircea Cartarescu si Mircea Mihaies drept fascisti de mine nu mai vorbesc), acum ii acuza pe procurorii DNA ca vor sa intoarca Romania la vremurile lui Stalin si Ceausescu. Il indemn cat pot de politicos si de serios pe Victor Ponta sa renunte la aceste hiperbole aiuritoare si sa puna mana pe carte pentru a pricepe, in fine, cine a fost Stalin si ce a fost stalinismul.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa anuntul despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt presedintele PSD

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Dragnea si Sebastian Ghita au anuntat ca merg in tandem pentru alegerile din PSD. Ponta spune ca deocamdata el este seful partidului si ca PSD nu ar trebui sa se.

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )