Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta, ironie la adresa lui Geoana: Nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD ca nu sunt prostanac

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, ironie la adresa lui Geoana: Nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD ca nu sunt prostanac

Premierul Victor Ponta le-a transmis parlamentarilor social-democrati ca, dupa ce nu va mai fi presedintele partidului, nu va vota cu PNL pentru a schimba un Guvern PSD, intrucat el nu este prostanac. continuă pe România Liberă

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Victor Ponta: Daca ma dau jos cei de la PDL-PNL, deja este o batalie politica impotriva votantilor

Presedinte PSD, Victor Ponta, afirma ca el a fost numit prim-ministru prin vot de catre cetateni si ,daca membrii PNL il vor inlatura pentru un dosar care nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, acest lucru va reprezenta o batalie politica impotriva oamenilor.

Ce au Victor Ponta si Crin Antonescu in comun

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca a vorbit cu Victor Ponta, despre accidentele suferite de cei doi. Astfel, fostul liberal a constatat ca amandoi au ceva betesuguri fizice temporare - premierul la genunchi, iar el la cot.

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

Inaintea votului privind motiunea de cenzura a PNL, premierul Victor Ponta a tinut sa le multumeasca alesilor care alcatuiesc majoritatea parlamentara, in special celor de la PSD, lansand, cu aceasta ocazie.

Mars de protest impotriva lui Victor Ponta, la Pitesti

PNL Arges organizeaza astazi, intre orele 11 si 14,un mars de protest impotriva prim-ministrului Victor Ponta, ca urmare a refuzului acestuia de a demisiona dupa acuzatiile formulate de DNA la adresa lui.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Sputnik: Acuzatiile aduse la adresa premierului Victor Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE

Scandalul in care este implicat Victor Ponta, acuzat de fapte de coruptie, ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in Uniunea Europeana, comenteaza agentia de presa Sputnik. Premierul roman,.

Premierul Victor Ponta: O criza politica in Romania ar fi o amenintare la adresa economiei

O criza politica prelungita in Romania risca sa afecteze ritmul de crestere al economiei Romaniei - cel mai rapid din Uniunea Europeana, a declarat joi premierul Victor Ponta, potrivit Bloomberg. Deoarece.

Victor Ponta, despre anularea mitingului PNL: Ma bucur ca ratiunea pana la urma a castigat. Liberalii au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca este bucuros de anularea mitingului celor de la PDL-PNL, spunand ca pana la urma acestia au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )