Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

Inaintea votului privind motiunea de cenzura a PNL, premierul Victor Ponta a tinut sa le multumeasca alesilor care alcatuiesc majoritatea parlamentara, in special celor de la PSD, lansand, cu aceasta ocazie. continuă pe B1

Victor Ponta, ironie la adresa lui Geoana: Nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD ca nu sunt prostanac

Premierul Victor Ponta le-a transmis parlamentarilor social-democrati ca, dupa ce nu va mai fi presedintele partidului, nu va vota cu PNL pentru a schimba un Guvern PSD, intrucat el nu este prostanac.

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a fost suspendat si din cadrul Partidului Social Democrat printr-un ordin semnat de seful partidului, Victor Ponta.

Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul Romaniei sa dea posibilitatea continuarii anchetei in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, crititca actiunea deputatilor juristi din Romania si avertizeaza ca un guvern nu trebuie sa se foloseasca de majoritatea parlamentara in.

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, dupa ce a trimis adrese in calitate de presedinte executiv al PSD Constanta, desi fusese suspendat din aprilie din aceasta functie.

Eugen Tomac (PMP): Cetatenii romani care au iesit sa protesteze liber impotriva Guvernului Victor Ponta au inceput sa fie amendati de institutii

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat ca jandarmii au inceput sa amendeze cetatenii care au luat parte la mitingul de duminica, organizat de PMP, informeaza Agerpres.

Hotul Victor Ponta si motiunea de cenzura

Se vede cu ochiul liber. Premierului Victor Viorel Ponta ii este teama chiar si de umbra sa. Cum altfel am putea explica faptul ca, desi calculul hartiei arata ca motiunea de cenzura initiata de PNL, motiune a carei fiabilitate oricum indoielnica ar urma sa fie testata azi, nu are nici o sansa, dl. Ponta le-a cerut parlamentarilor partidului pe care il conduce, prin vocea d-nei Rovana Plumb, dupa modelul ceausist,.

Victor Ponta: Nu vreau sa fac ca Traian Basescu; cand imi place justitia, sa o laud, cand nu, sa o critic

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca stie ca putea sa faca multe lucruri mai bine, din functia de premier al.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )