Libnet.ro
UNICEF

21:00

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Hotnews Hotnews,
 Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament. continuă pe Hotnews

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Motiunea de cenzura a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Ponta scapa: motiunea de cenzura a fost respinsa

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi pentru, fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind impotriva, iar 7 anulate.

Motiunea de cenzura a fost respinsa de Parlament

UPDATE - Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, cu 194 voturi pentru, 13 impotriva si 7 anulate. Pentru a fi adoptata, motiunea ar fi trebuit sa.

Reuters scoate din stire acuzatiile de abuz in serviciu si spalare de bani la adresa lui Ponta. Cum a tratat presa straina motiunea de cenzura a PNL

Presa internationala a relatat despre respingerea motiunii de cenzura a PNL de vineri. Una dintre cele mai mari agentii de presa din lume, Reuters, a emis o erata la un articol care vorbea despre lejeritatea cu care Guvernul Romaniei a trecut de motiunea de cenzura a Opozitiei, in care scoate acuzatiile DNA de spalare de bani si fals in inscrisuri la adresa premierului Victor Ponta.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

UPDATE Sase deputati neafiliati anunta ca vor vota motiunea de cenzura

Deputatii neafiliati Virgil Gura, Paul Dumbravanu, Mihaela Stoica, Petru Movila, Viorel Blajut si Romeo Radulescu au anuntat pana la aceasta ora ca vor vota motiunea de cenzura a PNL impotriva guvernului Victor Ponta.

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

Victor Ponta: Am participat la multe motiuni, dar pana acum nu mi s-a intamplat sa particip la una care nu priveste activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat in plenul Parlamentului inainte de votul privind motiunea de cenzura a PNL, ca desi in cariera sa a participat la multe motiuni, nu a intalnit pana acum vreuna care sa.

Primul parlamentar PSD care anunta ca voteaza motiunea de cenzura a PNL contra guvernului Ponta: deputatul Gheorghe Roman

PSD Sibiu a pierdut un deputat in urma demisiei de astazi a lui Gheorghe Roman, anunta ziarul local Turnul Sfatului, care scrie ca parlamentarul va demisiona din PSD si va vota vineri pentru caderea guvernului Ponta la motiunea de cenzura depusa de PNL.

Pica Guvernul Ponta? Motiunea de cenzura a PNL se voteaza in Parlament. Care pesedisti se opun partidului

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta va fi votata vineri in Parlament, incepand cu ora 10. Desi PSD le-a interzis parlamentarilor social-democrati sa voteze motiunea- pentru a nu exista tradari-, senatorii Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae au anuntat ca nu vor respecta ordinul politic si vor vota impotriva, cu orice risc. Totusi, cu toate nemultumirile din PSD, liberalii au sanse infime de a rasturna Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )