Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vizita la Bucuresti a premierului moldovean Iurie Leanca, anuntata doar pe blogul lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Vizita la Bucuresti a premierului moldovean Iurie Leanca, anuntata doar pe blogul lui Victor Ponta

Premierul Republicii Moldova Iurie Leanca va calatori luni la Bucuresti intr-o vizita de lucru, pentru a se intalni cu omologul sau Victor Ponta, a anuntat guvernul de la Chisinau. Pe pagina oficiala a guvernului Romaniei nu exista insa nicio informatie despre aceasta vizita. continuă pe Adevărul

Consilierul prezidential Iulian Chifu, despre declaratia premierului moldovean: Iurie Leanca isi prefateaza vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana. A pierdut ocazia sa taca

Consilierul prezidential Iulian Chifu comenteaza, intr-o postarea pe Facebook, afirmatia premierului moldovean Iurie Leanca care sustine ca declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unirea Romaniei cu Republica Moldova nu doar ca nu sunt in avantajul vecinilor nostri ci creeaza probleme cruciale. Consilierul prezidential considera ca seful Executivului de la Chisinau isi prefateaza, prin aceasta declaratie, vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana, spunand cine-i bun si cine-i rau la Bucuresti. Ajutat de catre toate institutiile statului roman, actualul prim ministru a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege cu adevarat ce se intampla la Bucuresti si in regiune. Pacat! O abtinere ar fi fost mai potrivita, scrie Iulian Chifu.

Victor Ponta il primeste luni la Bucuresti pe premierul moldovean Iurie Leanca

La ora 11,30, Premierul Victor Ponta urmeaza sa il primeasca luni, la ora 11:30, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca. La ora 12:00 este programata sa inceapa sedinta saptamanala de guvern la care va participa si Iurie Leanca.

Premierul moldovean Iurie Leanca: Declaratia lui Traian Basescu despre unire nu ne ajuta, ci ne creeaza doar probleme cruciale

Prim-ministrul moldovean Iurie Leanca considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unire nu doar ca nu sunt in avantajul Republicii Moldova dar creeaza probleme cruciale, scrie Unimedia. md.

Vizita la Bucuresti a premierului Iurie Leanca anuntata doar pe blogul omologului sau roman Victor Ponta

Premierul Republicii Moldova Iurie Leanca va calatori luni la Bucuresti intr-o vizita de lucru, pentru a se intalni cu omologul sau Victor Ponta, a anuntat guvernul de la Chisinau. Pe pagina oficiala a guvernului Romaniei nu exista insa nicio informatie despre aceasta vizita.

Vizita la Bucuresti a premierului Iurie Leanca, anuntata in Romania doar pe blogul lui Victor Ponta

Premierul Republicii Moldova Iurie Leanca va calatori luni la Bucuresti intr-o vizita de lucru, pentru a se intalni cu omologul sau Victor Ponta, a anuntat Guvernul de la Chisinau. Pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei nu exista insa nicio informatie despre aceasta vizita.

Consilierul lui Traian Basescu: Iurie Leanca isiprefateaza vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana

Consilierul prezidential Iulian Chifu a catalogat declaratiile premierului moldovean Iurie Leanca despre unire drept o implicare in politica interna din Romania, sugerandu-i sa se abtina de la comentarii.

Iurie Leanca: Declaratiile despre unire ale lui Traian Basescu ne scindeaza societatea si ne-au creat deja probleme

Republica Moldova are nevoie de mesaje de sustinere pentru integrarea in UE care sa consolideze societatea, nu de declaratii ca ale presedintelui Traian Basescu care sa scindeze societatea, a declarat luni, la Antena 3, premierul moldovean Iurie Leanca, precizand ca problema unirii cu Romania nu este pe agenda.

Iurie Leanca: Declaratiile lui Traian Basescu despre unire creeaza probleme cruciale Republicii Moldova

Declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unire creeaza probleme cruciale Republicii Moldova, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca, intr-o emisiune a postului de televiziune National 4, relateaza site-ul Unimedia. md.

Chifu: Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege ce se intampla la ...

Consilierul prezidential Iulian Chifu a comentat, sambata, afirmatiile premierului moldovean privind unirea cu Republica Moldova, care ar crea probleme cruciale tarii sale, el aratand ca Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege ce se intampla la Bucuresti. Domnul prim ministru al Republicii Moldova Iurie Leanca isi prefateaza vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana. Pacat. Era diplomat, parea sa aiba viitor, si nu se remarcase inca spunand cine-i bun si .

Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege ce se intampla la Bucuresti

Consilierul prezidential Iulian Chifu a comentat, ieri, afirmatiile premierului moldovean privind unirea cu Republica Moldova, care ar crea probleme cruciale tarii sale, el aratand ca Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege ce se intampla la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )