Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iurie Leanca, premierul R. Moldova, criticat pentru opozitia la adresa unionistului Basescu

Adevărul Adevărul,
Iurie Leanca, premierul R. Moldova, criticat pentru opozitia la adresa unionistului Basescu

Principalii formatori de opinie din Republica Moldova au reactionat negativ la acuzele aduse de catre premierul Republicii Moldova lui Traian Basescu-Unionistul. Ei acuza duplicitatea premierului care pare a uita aportul pe care politica romaneasca l-a avut in restabilizarea europeana din primavara lui 2014, scrieLulea Marius Dorin, presedinte Actiunea 2012, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca criticat de blogarii moldoveni pentru opozitia la adresa unionistului Basescu

Principalii formatori de opinie din Republica Moldova au reactionat negativ la acuzele aduse de catre premierul Republicii Moldova lui Traian Basescu-Unionistul. Ei acuza duplicitatea premierului, care pare a uita aportul pe care politica romaneasca l-a avut in restabilizarea europeana din primavara lui 2014. Mai nou guvernantii moldoveni nu mai joaca doar intre Moscova si Bucuresti, ci si intre Cotroceni si Victoria.

Iurie Leanca, criticat de blogarii moldoveni pentru opozitia la adresa unionistului Basescu

Principalii formatori de opinie din Republica Moldova au reactionat negativ la acuzele aduse de catre premierul Republicii Moldova lui Traian Basescu-Unionistul. Ei acuza duplicitatea premierului care pare a uita aportul pe care politica romaneasca l-a avut in restabilizarea europeana din primavara lui 2014. Mai nou, guvernantii moldoveni nu mai joaca doar intre Moscova si Bucuresti, ci si intre Cotroceni si Victoria.

Premierul moldovean Iurie Leanca: Declaratia lui Traian Basescu despre unire nu ne ajuta, ci ne creeaza doar probleme cruciale

Prim-ministrul moldovean Iurie Leanca considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unire nu doar ca nu sunt in avantajul Republicii Moldova dar creeaza probleme cruciale, scrie Unimedia. md.

Iurie Leanca: Declaratiile lui Traian Basescu despre unire creeaza probleme cruciale Republicii Moldova

Declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unire creeaza probleme cruciale Republicii Moldova, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca, intr-o emisiune a postului de televiziune National 4, relateaza site-ul Unimedia. md.

Chifu: Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege ce se intampla la ...

Consilierul prezidential Iulian Chifu a comentat, sambata, afirmatiile premierului moldovean privind unirea cu Republica Moldova, care ar crea probleme cruciale tarii sale, el aratand ca Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege ce se intampla la Bucuresti. Domnul prim ministru al Republicii Moldova Iurie Leanca isi prefateaza vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana. Pacat. Era diplomat, parea sa aiba viitor, si nu se remarcase inca spunand cine-i bun si .

Iurie Leanca: Declaratia lui Basescu despre unire ne creeaza probleme cruciale

Declaratiile lui Traian Basescu despre unirea Republicii Moldova cu Romania creeaza probleme cruciale Republicii Moldova, considera prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca.

Consilier prezidential: Domnul Iurie Leanca a pierdut ocazia sa taca. Pacat! O abtinere ar fi fost mai potrivita

Consilierul prezidential Iulian Chifu a comentat, sambata, afirmatiile premierului moldovean privind unirea cu Republica Moldova, care ar crea probleme cruciale tarii sale, el aratand ca Iurie Leanca a.

Consilierul prezidential Iulian Chifu, despre declaratia premierului moldovean: Iurie Leanca isi prefateaza vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana. A pierdut ocazia sa taca

Consilierul prezidential Iulian Chifu comenteaza, intr-o postarea pe Facebook, afirmatia premierului moldovean Iurie Leanca care sustine ca declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unirea Romaniei cu Republica Moldova nu doar ca nu sunt in avantajul vecinilor nostri ci creeaza probleme cruciale. Consilierul prezidential considera ca seful Executivului de la Chisinau isi prefateaza, prin aceasta declaratie, vizita la Bucuresti cu amestecul in politica damboviteana, spunand cine-i bun si cine-i rau la Bucuresti. Ajutat de catre toate institutiile statului roman, actualul prim ministru a pierdut ocazia sa taca, daca nu intelege cu adevarat ce se intampla la Bucuresti si in regiune. Pacat! O abtinere ar fi fost mai potrivita, scrie Iulian Chifu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )