Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Victor Ponta: Jurnalistii basisti spuneau sa nu dam CFR, ca e o catastrofa. Acum daca nu dam e mare catastrofa

B1 B1,
Victor Ponta: Jurnalistii basisti spuneau sa nu dam CFR, ca e o catastrofa. Acum daca nu dam e mare catastrofa

Premierul Victor Ponta a spus, luni, la Iasi, ca foarte multi ziaristi basisti cereau in trecut sa nu se privatizeze compania, pentru ca acum acestia sa sustina ca ar fi un mare esec daca s-ar. continuă pe B1

Ponta, despre privatizarea CFR: Jurnalistii basisti spuneau sa nu dam CFR, ca e o catastrofa. Acum, daca nu-l dam e o mare catastrofa

Premierul Victor Ponta a fost intrebat de ziaristi, luni, la Iasi, cine isi asuma raspunderea pentru un eventual esec al privatizarii CFR, dar a preferat sa raspunda indicand ca foarte multi ziaristi basisti cereau in trecut sa nu se privatizeze compania, pentru ca acum sa afirme ca un esec ar fi o mare catastrofa.

Ponta: Presedintele nu putea dormi bine in august ca sa nu dam CFR. Acum, daca nu-l dam, e catastrofa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Iasi, ca daca in luna august presedintele Traian Basescu nu putea dormi bine ca nu cumva sa fie dat CFR-ul, iar acum, daca nu se da, e o mare catastrofa. El a adaugat ca el ca e ca in.

Ponta: Basescu nu putea dormi bine in august ca sa nu dam CFR. Acum, daca nu-l dam, e catastrofa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Iasi, ca presedintele Traian Basescu, in luna august, nu putea dormi bine ca nu cumva sa fie dat CFR-ul, iar acum ti-a schimbat radical discursul.

Victor Ponta da vina pe Traian Basescu pentru posibilul esec al privatizarii CFR Marfa: Functionarii sunt tematori (VIDEO)

Reactie dura a premierului dupa anuntul facut duminica de Grupo Geroviar Roman. Compania a anuntat ca privatizarea CFR Marfa s-ar putea sa nu se realizeze maine. Victor Ponta il indica vinovat in.

Radu Banciu, despre privatizarea CFR Marfa: Victor Ponta, in loc sa multiplice sansele investitorilor, ii sperie

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre scandalul dintre premier si presedintie legat de privatizarea CFRMarfa. Victor Ponta il indica vinovat.

Premierul Victor Ponta despre Drumul mortii: intr-un an de zile terminam drumul

Lucrarile pe drumul national ce leaga Botosaniul de Suceava au primit unda verde de la primul-ministru Victor Ponta. O armata intreaga de oficialitati, din ambele judete au asteptat vizita sefului Guvernului.

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

Victor Ponta si Andreea Marin vor participa luni la Seara Valorilor din Iasi

Premierul Victor Ponta va deschide luni Seara Valorilor din Iasi, eveniment prezidat de Andreea Marin si organizat de primaria municipiului, informeaza Ziarul de Iasi. In cadrul galei, care se va desfasura sub forma unui spectacol de opera si balet, vor primi titlul de cetatean de onoare Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, academicianul Bogdan Simionescu si Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi. Inainte de eveniment, luni dimineata, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu vor participa la Liturghia de Sfanta Parascheva. Primarul Gheorghe Nichita a declarat ca a trimis invitatii si presedintelui Traian Basescu, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar ca nu a primit niciun raspuns.

Victor Ponta, la Liturghia de Sfanta Parascheva: Le doresc romanilor sa fie calauziti de cele mai bune ganduri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat la Liturghia oficiata cu ocazia Sfintei Sarbatori a Cuvioasei Parascheva la Catedrala Mitropolitana din Iasi. intre timp a postat si un mesaj pe o retea de socializare. Cu.

Opt semne care arata ca Victor Ponta se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce asteapta premierul

Premierul Victor Ponta se pregateste pentru a candida la alegerile prezidentiale, dupa cum arata mai multe indicii din ultimele luni. Desi USLafirma ca are candidat la alegerile prezidentiale, in persoana eternului Crin Antonescu, exista tot mai multe semnale care arata ca acesta nu mai este o optiune pentru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )