Libnet.ro
UNICEF

19:16

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca noul Cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, transmite Mediafax. intrebat despre stadiul noului Cod rutier,.

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca noul cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, informeaza Mediafax. Premierul le-a spus jurnalistilor ca Guvernul cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului. Intrebat daca noul Cod ar putea fi adoptat saptamana viitoare, el a raspuns: In functie de solutia tehnica de implementere, va fi adoptat. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica .

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat ca noul Cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, potrivit Realitatea. net.

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita.

Ponta: Adoptarea noului cod rutier se va face dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, in localitatea Baisa, judetul Botosani, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, ca se cauta solutii tehnice de implementare a noului cod rutier.

Codul Rutier va fi adoptat miercuri in sedinta de Guvern.

Guvernul ar trebui sa adopte, miercuri, noul Cod Rutier. Victor Ponta si ministrul de Interne vor sa-i lase pe soferi sa circule cu o alcoolemie de pana la 0,2 miligrame de alcool pur in aerul expirat. CITESTE SI: Adoptarea noului Cod rutier a fost AMANATA de Guvern Adoptarea Noului Cod Rutier trebuia sa fie adoptata saptamana trecuta, insa a fost amanata. Premierul a spus ca a luat aceasta masura deoarece cauta solutii prin care permisul auto sa fie suspendat pana la hotararea instantei in .

Premierul Victor Ponta a inspectat santierul gazoductului Iasi-Ungheni

Premierul Victor Ponta a ajuns, sambata dupa-amiaza, pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni, la iesirea din localitatea ieseana Vulturi, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, conform Mediafax. Premierul a.

Ponta lui Stroe, despre Codul rutier: O sa iasa cucu` la 18.30 si ne spune ca e neconstitutional

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, ministrului Radu Stroe sa se ocupe cat mai bine de Codul rutier, ca o sa iasa cucu` la 18. 30 si ne spune ca neconstitutional. Seful Excutivului i-a cerut.

Victor Ponta: Bugetul de stat pentru 2014 va fi gata pana la sfarsitul lunii

Bugetul de stat pentru 2014 va fi gata pana la finele acestei luni, cand se vor finaliza discutiile cu delegatii Comisiei Europene CE), Bancii Mondiale BM) si Fondului Monetar International FMI), urmand sa fie adoptat de Guvern si trimis Parlamentului in prima saptamana din noiembrie, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

Radu Stroe: Codul Rutier ar putea fi modificat peste sase luni

Codul Rutier ar putea fi modificat abia peste 6 luni, cel mult un an, in functie de reactia societatii, a anuntat ministrul de Interne . Stroe a marturisit ca si el va trebui sa se mai tempereze la volan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )