Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Eu l-as gratia pe Gica Popescu, iar in cazul Becali, interesul ar fi recuperarea prejudiciului

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Eu l-as gratia pe Gica Popescu, iar in cazul Becali, interesul ar fi recuperarea prejudiciului

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a reiterat duminica seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu si a precizat ca sunt cazuri, precum al lui George Becali, in care, pentru interesul societatii, ar trebui recuperat cat mai mult din prejudiciu decat mentinerea persoanei intr-un penitenciar supraaglomerat. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% are sanse foarte mari, dar nu inainte de vizita FMI si CE. / USL se poate reface daca Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. / Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia pe Gica Popescu

Din punctul meu de vedere USL-ul se va reface daca va exista o alta formula, daca Crin Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. Pentru noi varianta cea mai buna e refacerea USL, a declarat duminica seara premierul Victor Ponta la Romania Tv. Chestionat pe tema candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Ponta a spus ca nu exclude candidatura sa, insa in cazul unei refaceri a USL dupa 25 mai alegerile europarlamentare) premierul spune ca unul dintre partide ar da candidatul la prezidentiale, iar celalalt primul ministru. Premierul mai spune ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este un posibil candidat si ca, din punctul sau de vedere, Mugur Isarescu ar fi un bun presedinte, insa doreste sa isi continue mandatul la BNR. Ponta despre gratieri: Cel putin despre Gica Popescu imi mentin parerea ca ar trebui gratiat. Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia. Despre Gigi Becali: Principalul lucru in interesul societatii e recuperarea unor prejudicii, nu a tine niste oameni in regimul penitenciar, si asa supra-aglomerat. Cred ca acolo unde poate fi aplicat gestul de clementa. Atentie, gratierea individiuala e prevazuta de Constitutie, altfel nu am mai vorbi despre ea.

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca el, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat.

Victor Ponta crede ca Udrea va candida la alegerile pentru Presedintie din acest an

Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a.

Orban: Victor Ponta este condamnat de PSD sa candideze la alegerile prezidentiale

Victor Ponta este condamnat sa candideze la Presedintie de catre cei care l-au sprijinit in politica si de catre tot partidul, a declarat, duminica, liderul PNL Ludovic Orban. Victor Ponta este condamnat.

Victor Ponta: USL nu se va reface daca domnul Antonescu va ramane presedintele PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la RTV, ca spera in refacere USL, dar ca acest lucru nu se va intampla atata timp cat Crin Antonescu va fi in fruntea PNL. Premierul a mai spus ca va propune in sedinta de Guvern ca si ziua de 2 mai sa fie nelucratoare.

Victor Ponta ar castiga fara emotii daca duminica ar avea loc alegeri prezidentiale

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri Prezidentiale, o treime 31%) dintre romani i-ar acorda cele mai multe voturi actualului premier Victor Ponta, in timp ce alianta politica PSD+PC+UNPR ar acumula 42% din voturile electoratului pentru alegerile.

Victor Ponta: Nu am avut niciun tete-a-tete cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, la 100 de minute despre unele informatii, conform carora ar fi avut o intalnire privata cu presedintele Traian Basescu. Nu, n-am avut niciun tete-a-tete cu Traian.

Tatal lui Gica Popescu spune ca Baciul ia in considerarea scrierea unei carti din inchisoare pentru a i se reduce pedeapsa

Gheorghe Popescu ar lua in considerare optiunea scrierii unei carti din penitenciar pentru ca pedeapsa sa ii fie reduse, potrivit tatalui acestuia,Constantin Popescu. inca nu stim unde o sa-l mute pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )