Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Antena3 Antena3,
Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de. continuă pe Antena3

Vasile Blaga, despre propunerea lui Victor Ponta de a-l desemnea pe Gabriel Oprea premier interimar: Este obraznica si aroganta. Nu este atributul prim-ministrului sa stabileasca cine ii ia locul, ci a presedintelui

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca propunerea lui Victor Ponta de a-l desemna pe vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar este obraznica si aroganta, scrie Agerpres. Blaga a tinut sa.

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz.

Presa internationala: Victor Ponta este in concediu medical in timp ce este cercetat pentru coruptie

Principalele agentii de presa internationale comenteaza situatia premierului Victor Ponta, notand ca seful Guvernului Romaniei a decis sa isi ia concediu medical in timp ce este cercetat pentru fapte de coruptie.

FOTOGALERIE Fisa pacientului Victor Ponta de la clinica turca Medipol

Premierul Victor Ponta a postat luni pe contul sau de Facebook fisa de pacient de la clinica turca Medipol, unde a facut o operatie la ligamentele si meniscul genunchiului stang. Potrivit fisei traduse in limba romana, Ponta a suferit o interventie artroscopica de reconstructie a ligamentului incrucisat anterior si una pentru menisc.

Alina Gorghiu: Victor Ponta este premier in exil, incearca victimizare prin fax. Sa demisioneze astazi, tot prin fax

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: Nu cred ca e rolul meu sa ii dau sfaturi lui Victor Ponta in aceasta privinta. Probabil ca la recomandarea medicilor a trebuit sa ia anumite decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca a comunicat cu premierul Victor Ponta in diferite feluri si nu ca nu e rolul lui de a-i da sfaturi in privinta numirea lui Gabriel Oprea in.

UPDATE Victor Ponta: Azi medicii au decis ca pot fi externat. In maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala / Ponta il desemneaza pe Gabriel Oprea sa asigure conducerea interimara a Guvernului

UPDATE Ora 14:12 Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca medicii din Turcia au decis ca poate fi externat, urmand ca in urmatoarele 7 zile sa parcurga zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere, dupa care doua saptamani de fizioterapie si recuperare. Premierul precizeaza ca in maxim 28 de zile isi poate relua activitatea normala si ca luni dimineata va trimite presedintelui Klaus Iohannis o adresa prin care ii solicita sa il desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim ministru, inclusiv conducerea sedintelor de Guvern, in aceasta perioada.

Victor Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea normala. Voi solicita presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim-ministru (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, informeaza B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de .

Victor Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Premierul ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea sa ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Victor Ponta, despre adoptarea la Bruxelles a POR 2014-2020: Un sprijin extrem de important pentru dezvoltarea tarii noastre, pentru crearea de locuri de munca si imbunatatirea calitatii vietii in toate regiunile Romaniei

Premierul Victor Ponta a salutat, printr-o postare pe Facebook, decizia alocarii Romaniei 8,25 miliarde de euro prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, adoptat marti la Bruxelles. Un sprijin extrem de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )