Libnet.ro
UNICEF

21:00

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Antena3 Antena3,
Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz. continuă pe Antena3

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European joi

Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, potrivit ordinii de zi stabilite pentru 25 iunie.

PNL cere din nou demisia lui Victor Ponta

Alina Gorghiu profita de anuntul facut de premier privind autosuspendarea si desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, pentru a-l ataca pe Victor Ponta. Presedinta PNL spune ca Victor Ponta.

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA

Avocata premierului a venit la DNA pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

PNL vrea ca demisia premierului in exil Ponta sa vina pe fax

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia lui Victor Ponta deoarece este un prim-ministru in exil.

Catalin Predoiu: Victor Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze din functie si il acuza pe acesta ca isi bate joc de functia de premier. Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. DNA si FMI il cauta prin Bucuresti pentru fapte grave si el se ascunde las, in spatele halatelor albe din Turcia. Guvernul e paralizat, Administratia e paralizata si credibilitatea Romaniei de tara atractiva pentru investitii e facuta praf. Ponta, da-ti demisia, nu ai niciun drept sa-ti bati joc de tara!.

PNL, campanie de strangere de semnaturi pentru DEMITEREA lui Victor Ponta

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, luni, ca liberalii vor demara o campanie de strangere de semnaturi in toate judetele tarii, prin filialele partidului. Girghiu a mai spus ca PNL va cere sprijinul oamenilor pentru demiterea premierului Victor Ponta, care refuza sa faca un gest de demnitate - sa-si scrie demisia.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,.

PNL strange semnaturi pentru demiterea lui Victor Ponta

PNL initiaza o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta. Anuntul a fost facut luni, de copresedintele PNL, Alina Gorghiu. functiond, s, id) { var js, fjs =.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )