Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alina Gorghiu: Victor Ponta este premier in exil, incearca victimizare prin fax. Sa demisioneze astazi, tot prin fax

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu: Victor Ponta este premier in exil, incearca victimizare prin fax. Sa demisioneze astazi, tot prin fax

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: Victor Ponta bate in retragere! Oricand s-ar intoarce, orice ar delega, premierul trebuie sa-si dea demisia

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu scrie intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook ca premierul Victor Ponta doreste sa cumpere timp prin aceasta solicitare pe care o va face presedintelui Iohannis cu privire la.

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, despre cazul Victor Ponta: Este un motiv serios de ingrijorare faptul ca majoritatea parlamentara din Romania se amesteca in separarea puterilor in stat

Parlamentul Romaniei este criticat dur la nivel european din cauza deciziei Camerei Deputatilor de a respinge incuviintarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Bernd Fabritius, raportor al Adunarii.

Traian Basescu: Pana cand Justitia se va pronunta in cazul premierului, cred ca Victor Ponta este nevinovat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant ca, personal, nu il considera vinovat pe premierul Victor Ponta. Pana in momentul in care justitia va stabili acest.

Traian Basescu: Pana cand Justitia se va pronunta in cazul premierului, cred ca Victor Ponta este nevinovat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca, personal, nu il considera vinovat pe premierul Victor Ponta. Pana.

PNL cere din nou demisia lui Victor Ponta

Alina Gorghiu profita de anuntul facut de premier privind autosuspendarea si desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, pentru a-l ataca pe Victor Ponta. Presedinta PNL spune ca Victor Ponta.

Realitatea TV, amendata de CNA pentru afirmatia Ponta este un infractor dovedit

Postul de televiziune Realitatea Tv a fost amendat cu 7. 000 de lei, de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru o emisiune in care realizatorul Rares Bogdan a spus ca premierul Victor Ponta este un infractor dovedit.

Alina Gorghiu: Avem un premier in exil. Predoiu: DNA il cauta prin Bucuresti si Ponta se ascunde in spatele halatelor albe din Turcia

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi.

Alina Gorghiu: Ponta incearca victimizare prin fax;sa demisioneze astazi

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi.

Alina Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul concesionarii autostrazii Comarnic-Brasov. Este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul cocensionarii autostrazii Comarnic-Brasov, fiind o dovada a politicii falimentare practicate.

Alina Gorghiu ii cere demisia lui Ponta dupa esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, vineri, la Sibiu, ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze dupa esecul acestui proiect pe care l-a favorizat in detrimentul autostrazii Sibiu - Pitesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )