Libnet.ro
UNICEF

21:16

Victor Ponta: Basescu zicea in ianuarie ca nu ma va numi premier. A facut-o in aprilie, o va mai face o data

B1 B1,
Victor Ponta: Basescu zicea in ianuarie ca nu ma va numi premier. A facut-o in aprilie, o va mai face o data

Victor Ponta a comentat, marti, afirmatiile lui Traian Basescu, conform carora ar simti dispret pentru nominalizarea unui premier care a contribuit la suspendarea sa, precizand ca presedintele il va numi. continuă pe B1

Ponta: Basescu zicea in ianuarie ca nu ma va numi premier; a facut-o in aprilie, o va mai ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu spunea la inceputul anului, in ianuarie, ca nu il va desemna niciodata premier si, cu toate acestea, l-a numit prim-ministru pe 27 aprilie, el aratand ca seful statului va mai face o data aceeasi numire, potrivit Mediafax. Solicitat sa comenteze afirmatiile sefului statului, Traian Basescu, potrivit carora ar simti dispret pentru nominalizarea unui premier care a contribuit la suspendarea sa si intrebat daca le .

Traian Basescu: Nu voi numi premier un tehnocrat pentru ca pierde repede sustinerea parlamentului

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca nimeni nu ii poate lua presedintelui dreptul numirii premierului. Noi avem pe 9 decembrie.

Victor Ponta, interviu in Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de centru-stanga pe care o conduce va castiga scrutinul.

Victor Ponta, pentru Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat.

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times, potrivit HotNews. ro. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de .

Ponta: Basescu va respecta votul romanilor, nu suntem dictatura sud-americana

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, ieri, la Suceava, ca presedintele Traian Basescu va respecta votul romanilor de la alegerile parlamentare, pentru ca Romania nu este o dictatura sud-americana, iar daca USL va obtine majoritatea absoluta el va fi premier in continuare.

Ponta: Basescu va respecta votul romanilor la parlamentare, fiindca nu suntem dictatura ...

Intrebat daca se asteapta ca Traian Basescu sa nu-l nominalizeze in functia de premier, Victor Ponta a spus ca cel mai bun raspus va fi dat de electorat la alegerile parlamentare. Daca oamenii voteaza majoritatea absoluta pentru USL, acela este cel mai bun raspuns pentru domnul presedinte, iar domnia sa sigur va respecta, ca doar nu suntem o dictatura sud-americana. Stiti, si Ceausescu spunea ca el stie mai bine, iar poporul greseste. Eu nu cred ca domnul Basescu o sa ne spuna ca poporul a .

Victor Ponta, despre apelativul pisicut folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Victor Ponta, despre apelativul pisic folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Victor Ponta vrea sa faca PACE cu Traian Basescu. Cred ca presedintele va ramane in functie

Victor Ponta, prezentat de jurnalistii de la Wall Street Journal drept unul dintre cei mai tineri lideri europeni a recunoscut ca a facut si greseli. Seful executivului a promis ca va indrepta situatia dupa.

Ponta: Basescu face vreo 80 de generali si da vreo 500 de decoratii; i le-am semnat.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Bsaescu face vreo 80 de generali, prin avansare in grad, si acorda vreo 500 de decoratii, el aratand ca a semnat pentru acestea si ca a facut tot ce tine de coabitarea intre Palate, potrivit Mediafax. Eu nu am reinceput nimic. Eu l-am lasat pe domnul Basescu sa mearga la Consiliu European, i-am semnat - vreau sa va spun ca ieri luni, n. r. ) cred ca am semnat vreo 80 de avansari in grad - face vreo 80 de generali, da vreo 500 de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )