Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta: Ministerul Economiei va cere CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

B1 B1,
Victor Ponta: Ministerul Economiei va cere CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in timpul vizitei sale la Bratislava, ca Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere vineri Comisiei Europene permisiunea acordarii unui imprumut pentru. continuă pe B1

Victor Ponta: Ministerul Economiei va solicita permisiunea CE pentru acordarea unui imprumut necesar repornirii Oltchim

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere vineri Comisiei Europene permisiunea de a acorda un imprumut pentru demararea activitatii combinatului Oltchim, a declarat joi premierul Victor Ponta, cu ocazia unei vizite la Bratislava, precizand totodata ca aceasta ar fi varianta secundara pentru solutionarea problemei, relateaza Agerpres.

Ponta: Ministerul Economiei va solicita CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere, vineri, Comisiei Europene permisiunea acordarii unui imprumut pentru demararea activitatii combinatului Oltchim, a declarat joi premierul Victor.

LIVE TEXT. Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei sustin declaratii de presa.

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria. Urmariti Romania Libera pentru principalele declaratii.

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Victor Ponta: Repornirea Oltchim se va face cu bani de la creditori sau printr-un ajutor de salvgardare de la Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV, ca Oltchim a intrat intr-o perioada de management si o administrarea speciala din partea celor care au cel mai mare interes.

Ponta: Noul plan de administrare a Oltchim, alcatuit de Florin Georgescu. Repornirea, cu bani de la creditori sau de la Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV, ca Oltchim a intrat intr-o perioada de management si o administrarea speciala din partea celor care au cel mai mare interes.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

Victor Ponta: In CSAT s-a propus infiintarea unei institutii numite Oficiul pentru Diplomatie Publica

Premierul Victor Ponta a citit miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, dintr-un document prezentat Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se arata ca se propune infiintarea unei noi entitati institutionale in cadrul Administratiei Prezidentiale, denumita Oficiul pentru diplomatie publica. Potrivit premierului, acest oficiu ar fi preluat din atributiile Guvernului si ar fi colaborat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administratiei si Internelor, Televiziunea Publica si Radioul Public. Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a negat, recent, intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale.

Accesul lui Dan Diaconescu in Ministerul Economiei a fost blocat: Domnule Ponta, iata banii! Sunt 7 saci

UPDATE 18:45: Unul din avocatii lui DanDiaconescu a anuntat ca li s-a interzis accesul in Ministerul Economiei. Masinile cu care a venit Diaconescu nu au avut acces nici in parcarea institutiei. Unde ati.

Sebastian Bodu ii cere lui Victor Ponta demiterea sefului OPSPI, pentru esecul in privatizarea Oltchim

Nu mai vrem ca Remus Vulpescu sa se ocupe de privatizarea Oltchim, a spus luni seara, premierul Victor Ponta, caruia europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu i-a trimis o scrisoare deschisa, prin care cere.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )