Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: La multi ani poporului francez, cu care avem o legatura istorica si culturala absolut speciala

B1 B1,
Victor Ponta: La multi ani poporului francez, cu care avem o legatura istorica si culturala absolut speciala

Francezii isi sarbatoresc marti ziua nationala. Parade militare, focuri de artificii si festivitati vor avea loc la Paris, dar si in intreaga tara, informeaza B1 TV. Evenimente dedicate Zilei Nationale. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Ce spune Victor Ponta despre dezbaterea referitoare la moscheea care urmeaza sa fie construita in Bucuresti

Victor Ponta a precizat, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca se pune in aplicare o intelegere intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

Ponta le ureaza La multi ani francezilor de ziua lor

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, premierul Victor Ponta le-a urat La multi ani francezilor cu ocazia zilei de 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta: Sunt membru PSD ca Iliescu si Nastase. Echipa este unita si asa mergem mai departe (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca in cadrul sedintei coalitei de guvernare de luni s-a discutat despre agenda saptamanii la Guvern. Am avut sedinta cu liderii coaltiei, am discutat ce avem de facut.

Victor Ponta: USL a fost cea mai buna idee politica din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, ca este multumit de activitatea guvernamentala si ca executivul pe care il conduce a.

Traian Basescu: Cel care a decis sa cedeze privind construirea unei moschei la Bucuresti este Victor Ponta (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat luni, la sediul PMP, ca discutiile privind construirea unei moschei la Bucuresti si a unei biserici ortodoxe la Istanbul se poarta de peste 14 ani, dar cel care a cedat este Victor Ponta,.

Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui.

Gabriel Oprea: Nu sunt bun pentru prim-ministru, sunt bun pentru securitatea nationala. il sustinem pe Victor Ponta, un om consecvent, un tanar destept

Vicepremierul Gabriel Oprea, intrebat daca este posibil ca Tariceanu sa ii ia locul lui Ponta, acesta a raspuns ca Tariceanu a fost un premier bun, dar ca UNPR il sustine pe Victor Ponta. Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )