Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Ce spune Victor Ponta despre dezbaterea referitoare la moscheea care urmeaza sa fie construita in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune Victor Ponta despre dezbaterea referitoare la moscheea care urmeaza sa fie construita in Bucuresti

Victor Ponta a precizat, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca se pune in aplicare o intelegere intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe Wall-Street Ro

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Victor Ponta, despre scrisoarea trimisa de actorul Florin Piersic: il admir si il respect pentru tot ce a facut in viata si imi pare rau ca numele lui este folosit in porcariile zilnice cu care noi din pacate ne-am obisnuit!

Luni, a aparut pe internet o scrisoare dedicata premierului Victor Ponta si semnata de. actorul Florin Piersic - Al vostru, Florin Piersic. Scrisoarea publicata pe site-ul expunere. com nu are niciun autor pe.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Victor Ponta, despre statul de drept: Suntem in urma Frantei

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere.

Victor Ponta, despre statul de drept: in fiecare dimineata, ne uitam la ghilotina

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere.

Ponta, despre moscheea de la Bucuresti: Pun in aplicare o intelegere intre statul roman si cel turc

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca este vorba de punerea in aplicare a unei intelegeri intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

Primele informatii oficiale despre moscheea care se va construi in Capitala: Va avea o capacitate de 1000 de locuri si nu va fi cea mai mare din Europa/ Muftiul Iusuf Murat: Daca nu se va dori finantare de la statul turc, solicit ca statul roman sa finan

Victor Opaschi, secretarul de stat pentru Culte si muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al comunitatii musulmane din Romania, au oferit, luni, primele explicatii oficiale referitor la moscheea care ar urma sa se construiasca in Capitala pe bd. Expozitiei. Astfel, lacasul de cult ar urma sa aiba o capacitate de circa 1. 000 de locuri, un parc pentru copii, o fantana arteziana si un loc de ablutiune spalare) si o sala de clasa pentru maxim 20 de copii care doresc sa studieze abecedarul religiei musulmane. Muftiul Iusuf Murat spune ca initial a propus ca moscheea sa fie finantata de statul turc, costurile ridicandu-se la circa 1 milion de euro, insa daca nu se doreste acest lucru, statul roman poate da bani pentru edificiu.

Muftiul Murat Iusuf, despre moscheea care se va construi la Bucuresti: Nu va fi cea mai mare moschee din Europa

Liderul comunitatii musulmane din Romania, muftiul Iusuf Murat, spune despre moscheea care se va ridica la Bucuresti ca nu va fi cea mai mare din Europa, ci ca va avea o capacitate de 1. 000 de persoane. in plus,.

Ce spune presedintele TSD despre demisia lui Ponta

Presedintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu a declarat, duminica, ca decizia presedintelui PSD Victor Ponta de a prelungi interimatul la partid este una care arata preocupare in a-si demonstra nevinovatia. in acest context, el a tinut sa sublinieze ca formatiunea politica din care face parte il sustine pe Victor Ponta.

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2974 seconds )