Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta a parasit aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a parasit aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Victor Ponta s-ar fi aflat undeva in proximitatea aeroportului Ataturk din Istanbul, acolo unde in urma cu mai putin de doua ore a avut loc un atac terorist. Nu e confirmat, dar din surse Victor. continuă pe Antena3

Victor Ponta a fost aproape de aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Victor Ponta s-ar fi aflat undeva in proximitatea aeroportului Ataturk din Istanbul, acolo unde in urma cu mai putin de doua ore a avut loc un atac terorist. Nu e confirmat, dar din surse Victor.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta

Liviu Dragnea considera ca Partidul Social Democrat i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie si ca oricine din PSD cu un anumit nivel de pregatire ar putea sa ajunga premier dupa alegerile.

Brexit, motiv de cearta intre Catalin Predoiu si Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu si deputatul PSD Victor Ponta au avut duminica un schimb de replici, pe Facebook, folosind cuvinte precum trage capacul tomberonului deasupra capului sau comicii de la PNL, Dumb and Dumber Tantalaul si Gogomanul, n. r. ), remarca Mediafax.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 28 de morti si 60 de raniti. Fostul premier Victor Ponta, in zona atentatului. Peste 100 de romani, blocati in aeroport

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul Turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

Victor Ponta la intoarcerea din Turcia: Am sa merg in continuare si la Instanbul si la Paris si Bruxelles. Daca nu mai mergem, teroristii au castigat

Fostul premier Victor Ponta s-a intors in tara dupa ce marti seara s-a aflat la 10 minute distanta de aeroportul Ataturk din Istanbul in momentul cand a avut loc un atentat terorist.

Atentat terorist pe aeroportul Ataturk: Ponta: Daca ne este frica au castigat teroristii! Je suis Istanbul. I am Istambul

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris pe o pagina de socializare ca nu se teme sa mearga in continuare la Istambul, asa cum o sa mearga la Bruxelles sau la Paris.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti. Exploziile ar fi fost comise de gruparea SI

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

Victor Ponta a negat ca este consilierul onorific al presedintelui turc Recep Erdogan

Intors in tara dupa ce a fost prins in Instanbul din cauza atentatului terorist de la aeroportul Ataturk, Victor Ponta a raspuns zvonurile ce aparuse conform carora ar fi consilier onorific.

Klaus Iohannis: Atacurile teroriste de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul reprezinta o atrocitate

Presedintele Klaus Iohannis a calificat atacurile teroriste care au avut loc, marti seara, de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul drept o atrocitate.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )