Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta

Liviu Dragnea considera ca Partidul Social Democrat i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie si ca oricine din PSD cu un anumit nivel de pregatire ar putea sa ajunga premier dupa alegerile. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea:Exista capacitate suficienta si la BNR, si la nivelul Guvernului, sa gestioneze efectele Brexit-ului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara ca este foarte important, in actualul context al Brexit-ului, sa se negocieze in favoarea intereselor romanilor care traiesc in Marea Britanie si a pledat din nou pentru necesitatea unui proiect de tara pentru urmatorii 20 - 25 de ani.

BREXIT. Liviu Dragnea: Nu ne putem preface ca nu s-a intamplat nimic. Este nevoie de o analiza serioasa

Liviu Dragnea a declarat, vineri, dupa consultarile de la cotroceni, privind Brexitul, ca nu ne putem preface ca nu s-a intamplat nimic. Eu am solicitat ca in Romania sa se faca rapid o analiza serioasa pe mai multe planuri. Nimeni in acest moment nu stie care va fi evolutia. , a dclarat Liviu Dragnea .

Momentul adevarului! Valeriu Steriu: Liviu Dragnea a stiut despre discutiile purtate de UNPR cu alte partide

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a stiut despre discutiile purtate de UNPR cu alte partide, iar in ultimele luni acordul dintre cele doua formatiuni a fost incalcat in repetate randuri, a declarat luni liderul Uniunii, Valeriu Steriu.

Liviu Dragnea: Impunerea unui premier tehnocrat, imposibila daca PSD castiga alegerile din toamna

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a exclus, duminica seara, intr-o emisiune la Romania Tv, varianta unui premier tehnocrat impus in toamna, a unei marionete, in cazul in care PSD va castiga alegerile parlamentare, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea: Exista cineva care impiedica DNA?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca institutiile din Justitie nu sunt impiedicate de nimeni sa functioneze si ca informatiile din dosare nu trebuie date in spatiul public de niciuna din.

Victor Ponta: Asta e pretul platit pe cinci luni pentru ca Iohannis a vrut Guvernul Lui

Victor Ponta a distribuit pe pagina lui de Facebook un articol in care se constata ca bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an. 7 MILIARDE DE RON aprox.

Victor Ponta: Sunt ingrijorat pentru PSD. Ce bine se vad acum lucrurile de pe margine!

Victor Ponta a apreciat, luni, pe Facebook, cine pierde si cine castiga din fuziunea PNL UNPR dar si ce se intampla cu celelalte partide importante din Romania: Politica.

Victor Ponta, atac violent la adresa unui ministru tehnocrat: Amice, esti idiot?!

Victor Ponta a lansat un atac violent la adresa ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a anuntat astazi ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) se va implica in absorbtia banilor.

Victor Ponta, atac acid la Cristian Ghinea: Amice, esti idiot? (FOTO)

Fostul prim-ministru Victor Ponta isi continua razboiul cu ministrul Cristian Ghinea, alegand sa posteze un citat de-al acestuia pe pagina oficiala de Facebook, citat la care a comentat in.

Brexit, motiv de cearta intre Catalin Predoiu si Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu si deputatul PSD Victor Ponta au avut duminica un schimb de replici, pe Facebook, folosind cuvinte precum trage capacul tomberonului deasupra capului sau comicii de la PNL, Dumb and Dumber Tantalaul si Gogomanul, n. r. ), remarca Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3606 seconds )