Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta pleaca la Copenhaga pentru a sustine echipa Romaniei la Eurovision

Antena3 Antena3,
Victor Ponta pleaca la Copenhaga pentru a sustine echipa Romaniei la Eurovision

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca va merge la Copenhaga, impreuna cu patru copii care s-au remarcat in cadrul concursului Next Star, la Antena 1, pentru a incuraja, sambata seara, echipa. continuă pe Antena3

Ponta pleaca la Copenhaga pentru a sustine Romania la Eurovision, alaturi de patru copii

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca va merge la Copenhaga, pentru a incuraja, sambata seara, echipa Romaniei la finala Eurovision. El va merge impreuna cu patru copii care s-au remarcat in.

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR pentru ca refuza sa semneze decretele unor decoratii

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

Scriitorul Daniel Vighi: Victor Ponta poate deveni un Putin al Romaniei. Este foarte posibila o noua dictatura

Daniel Vighi, unul din importantii lideri ai societatii civile din Timisoara, si-a exprimat indignarea fata de atitudinea premierului Victor Ponta care l-a acuzat de fascism pe scriitorul Mircea Mihaies.

Victor Ponta s-a fotografiat, la Copenhaga, alaturi de reprezentantii Romaniei la Eurovision

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va merge la Copenhaga, impreuna cu patru copii care s-au remarcat in cadrul concursului Next Star, la Antena 1, pentru a incuraja echipa Romaniei la finala Eurovision.

Victor Ponta, prezent la finala Eurovision de la Copenhaga

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, pe contul sau de Facebook, ca merge in aceasta seara la Copenhaga, unde se desfasoara finala Eurovision 2014.

Victor Ponta vrea scoaterea pe bursa a inca 15% din actiunile companiei care administreaza portul Constanta si sustine trecerea porturilor dunarene in administrare locala

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Galati, ca in curand vor fi scoase pe bursa inca 15% din actiunile detinute de stat la compania care administreaza portul Constanta, companie care are atat participare privata, cat si din partea statului. Ponta a spus ca prin listarea pe bursa se vor indeplini mai multe criterii de performanta si va exista un management superior celui pe care l-a avut compania in ultimii 20 de ani, management asigurat de Ministerul Transporturilor. Premierul a mai spus ca sustine trecerea porturilor de la Dunare in administrarea locala, precizand ca in cazul portului Tulcea un proiect se afla in lucru si va fi adoptat in curand.

Victor Ponta: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania. Domnul.

Victor Ponta: La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene

Premierul Victor Ponta le-a urat romanilor, vineri, cu prilejul zilei de 9 mai, La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene, scrie Agerpres. Ziua de 9 mai are o semnificatie deosebita.

Vizita. Premierul Victor Ponta, asteptat la Calarasi

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vin, miercuri, 7 mai, in vizita la Calarasi. Cei doi vor vizita societatile TenarisSilcotub si Aldis, doua firme representative pentru Baragan.

VIDEO Premierul Victor Ponta anunta repornirea Autostrazii Transilvania. Lucrarile finantate din acciza pe carburant

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a anuntat joi, 8 mai, la Zalau, ca in cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi repornite lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania. Fondurile necesare ar urma sa fie asigurate de la bugetul de stat, din sumele suplimentare incasate din blamata acciza suplimentara pe combustibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )