Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, prezent la finala Eurovision de la Copenhaga

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, prezent la finala Eurovision de la Copenhaga

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, pe contul sau de Facebook, ca merge in aceasta seara la Copenhaga, unde se desfasoara finala Eurovision 2014. continuă pe Hotnews

Paula Seling OVI, intra pe pozitia a sasea in finala Eurovision de la Copenhaga

Show-ul de doua ore de la BW Hallerne de joi, 8 mai, s-a incheiat cu calificarea a inca zece tari in finala Eurovision. Astfel, in ordine aleatorie, Elvetia, Slovenia, Polonia, Romania, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda si Austria completeaza lista celor 10 melodii calificate dupa prima semifinala Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda). Alaturi de concurentii calificati in cele doua semifinale mai intra in concurs, direct in finala, reprezentanti din Germania, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie si tara gazda, Danemarca. In total 26 de finalisti vor concura pentru marele premiu in seara de 10 mai. Vedeti in articol ordinea intrarii in finala Eurovision din 10 mai 2014).

Victor Ponta s-a fotografiat, la Copenhaga, alaturi de reprezentantii Romaniei la Eurovision

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va merge la Copenhaga, impreuna cu patru copii care s-au remarcat in cadrul concursului Next Star, la Antena 1, pentru a incuraja echipa Romaniei la finala Eurovision.

Primul ministru Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Primul ministru Victor Ponta, prezent vineri la Bistrita la plecarea ultimei campanii de militari in Afganistan, a tinut sa spuna reprezentantilor presei prezenti sa nu mai vorbeasca despre recrutari, pentru ca acestea nu vor avea loc.

Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Prim-ministrul Victor Ponta, prezent vineri la Bistrita la plecarea ultimei campanii de militari in Afganistan, a tinut sa le transmita reprezentantilor presei prezenti sa nu mai vorbeasca despre recrutari, pentru ca acestea nu vor avea loc.

LIVE TEXT Finala Eurovision 2014: Liniile de vot au fost deschise, in scurt timp va fi anuntat marele castigator

Finala Eurovision 2014 a inceput prin aducerea in scena a drapelelor celor 26 de state participante. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au evoluat de pe pozitia a sasea si au impresionat publicul, iar premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, se numara printre sustinatorii aflati la Copenhaga. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Victor Ponta pleaca la Copenhaga pentru a sustine echipa Romaniei la Eurovision

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca va merge la Copenhaga, impreuna cu patru copii care s-au remarcat in cadrul concursului Next Star, la Antena 1, pentru a incuraja, sambata seara, echipa.

LIVE TEXT Finala Eurovision 2014: Paula si Ovi au cucerit publicul printr-o prestatie impecabila

Finala Eurovision 2014 a debutat in aceasta seara la Copenhaga. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au evoluat de pe pozitia a sasea. Prestatiei echipei noastre a fost una de exceptie, acestia fiind aplaudati si ovationati pe toata durata momentului. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014, care va avea loc vineri. Reprezentantii Romaniei au trecut de cea de-a doua semifinala, care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga.

Olanda, Rusia si Ucraina, printre tarile calificate in finala Eurovision

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de semifinala care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga, conform Mediafax.

Dezamagire pentru Moldova. Cristina Scarlat a ratat calificarea in finala Eurovision 2014

Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat, nu a reusit sa treaca in finala Eurovision 2014, care va avea loc pe 10 mai, la Copenhaga.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )