Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta: PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. La nivel local, USD va fi in opozitie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. La nivel local, USD va fi in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. Victor Ponta a precizat ca USD va fi in opozitie in teritoriu si ca scena politica se echilibreaza, iar PSD,. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Functionarii sprijiniti de PNL nu vor fi disponibilizati

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, ca functionarii sustinuti de PNL nu vor fi disponibilizati dupa ruperea USL, insa nu exclude posibilitatea ca viitoarele majoritati PNL-PDL care se vor constitui la.

Ponta sustine ca functionarii sprijiniti de PNL nu vor fi disponibilizati

Functionarii sustinuti de PNL nu vor fi disponibilizati dupa ruperea USL, a afirmat, duminica, premierul Victor Ponta, adaugand insa ca nu exclude posibilitatea ca viitoarele majoritati PNL-PDL care se vor constitui la nivel local sa conduca la disponibilizarea unor angajati sustinuti de PSD.

Victor Ponta, despre decizia lui Antonescu: Singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal/ I-am spus ca sfatuitorii sai Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan il vor impinge pe drumul distrugerii USL

Premierul Victor Ponta a comentat pe Facebook anuntul lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa prezidentiala, afirmand ca era singura varianta rationala si ca simte o mare tristete si dezamagire. El afirma ca i-a spus de zeci de ori lui Antonescu, in 2013, cand principalii sai sfatuitori au devenit domnii Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan, ca acestia il vor impinge incet si sigur pe drumul pe care doar Traian Basescu il dorea pentru Crin si pentru PNL - drumul distrugerii USL. Mesajul lui Victor Ponta este insotit de o fotografie din 2012 de pe Arena Nationala.

PNL si PDL vor sa realizeze fuziunea si desemnarea candidatului unic la Presedintie pana la 1 august

Liderii PNL si PDL, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, au anuntat luni ca doresc ca fuziunea sa se realizeze rapid, iar desemnarea candidatului unic la Presedintie sa se faca pana cel tarziu la 1 august.

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Antonescu a fost intoxicat si manipulat de profesionisti care au dorit inlaturarea lui din cursa pentru prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la Punctul de intalnire, ca liderul PNL, Crin Antonescu, a fost intoxicat si manipulat de profesionisti care au dorit sa il scoata din cursa.

Quintus, despre fuziunea PNL-PDL: Cand doua partide nu renunta la identitate, nu pot fuziona. Singura solutie de dorit ar fi o alianta

Mircea Ionescu Quintus, presedinte de onoare PNL, a declarat luni dimineata, pentru postul B1TV, ca o fuziune PNL-PDL este pusa in discutie de faptul ca cele doua partide declara net si fatis ca nu renunta la identitatea lor. Liderul liberal sustine ca, probabil, singura solutie de dorit si neceesara ar fi o alianta intre cele doua formatiuni politice.

Victor Ponta il sustine pe Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR

Victor Ponta a spus luni, dupa sedinta coalitiei guvernamentale, ca guvernatorul Mugur Isarescu va fi sustinut in Parlament pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Noul board al bancii centrale ar urma sa fie numit si sa primeasca votul.

Victor Ponta: PSD va vota pentru inca un mandat al lui Mugur Isarescu la BNR

Victor Ponta a declarat luni ca PSD va vota pentru inca un mandat al guvernatorului Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei.

Victor Ponta: Avem nevoie de o uniune economica transatlantica

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca e nevoie de mai mult decat o uniune economica europeana, avem nevoie de o uniune economica transatlantica. Premierul a mai spus ca, in fata amenintarii si aspiratiilor Rusiei de a deveni un fel de Uniune Sovietica, este nevoie atit de un spatiu de securitate comun UE-SUA, dar si de un spatiu de cooperare economica. Declaratiile premierului vin pe fondul negocierilor intense intre UE si SUA pentru un acord de liber schimb TTIP).

Premierul Victor Ponta va discuta cu oficialii FMI, inaintea intalnirilor acestora cu ministrii

Premierul Victor Ponta va avea, luni, o prima discutie cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI), aflati la inceputul misiunii pentru a treia evaluare a acordului stand-by. O misiune a Fondului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )