Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta promite unui revolutionar care l-a abordat ca isi face timp pentru discutie,dar nu vrea fraude

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta promite unui revolutionar care l-a abordat ca isi face timp pentru discutie,dar nu vrea fraude

Premierul Victor Ponta i-a promis, marti, reprezentantului unei asociatii de revolutionari ca isi va face timp pentru o discutie cu acestia, impreuna cu ministrul Muncii, dar a precizat ca nu va fi de acord cu acordarea de indemnizatii celor care au obtinut fraudulos certificatele de revolutionar, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Iliescu, unui revolutionar care i-a reprosat ca are 10. ...

Fostul sef de stat Ion Iliescu i-a spus, luni, unui revolutionar care i-a reprosat ca are 10. 000 de lei pensie, ca vorbeste prostii si ca pensia lui e, de fapt, de 6. 000 de lei, potrivit Mediafax. Cat aveti pensie? Aveti o suta de milioane lei vechi - n. r. ) pe luna?, l-a intrebat un revolutionar pe Iliescu, in fata sediului central al PSD, unde fostul presedinte venise sa discute cu protestatarii. Vorbesti prostii, am 6. 000 de lei!, a replicat Iliescu. Da? Da de ce nu are si .

Ion Iliescu, unui revolutionar care i-a reprosat ca are 10.000 de lei pensie: Vorbesti prostii, am 6.000!

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu s-a aratat revoltat dupa ce un revolutionar din fata sediului partidului i-a reprosat ca are 10. 000 de lei pensie, acuzandu-l ca vorbeste prostii si ca pensia lui e,.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

Victor Ponta a prezentat cele 15 bombe ale guvernarii PDL. Cezar Preda: Ponta a prezentat 15 bazaconii

Premierul Victor Ponta a denuntat, luni, abuzurile PDL si a enumerat o lista de asa-numite bombe cu ceas activate in timpul guvernarii PDL printre care se numara dezastrul de la Posta Romana,.

Victor Ponta: Lasati-o in pace pe Macovei, se ocupa cu pictoriale, iar eu la Familia Adams nu ma mai uit

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, jurnalistilor care i-au cerut o reactie la afirmatiile europarlamentarului PDL Monica Macovei, sa o lase in pace, el aratand ca aceasta se ocupa cu pictorialele in ultima vreme, iar el la Familia Adams nu se mai uita de ceva timp. Solicitat sa comenteze faptul ca Monica Macovei a apreciat ca extrem de grava referirea sa la trecerea CSM in subordinea Parlamentului, Ponta a raspuns: Dar cine numeste CSM, nu Senatul?: Monica Macovei si cu ceilalti, eu nu-i iau in serios. Lasati-o in pace pe Macovei, stiu ca se ocupa cu pictoriale, iar eu nu ma mai uit de ceva timp la 65474;Familia Adams65474;, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta a prezentat cele 15 BOMBE cu CEAS ale guvernarii PDL.

Premierul Victor Ponta a criticat, luni, comportamentul PDL si i-a invitat pe democrat-liberali sa depuna motiune pe activitatea fiecarui minister in parte, insa a tinut sa atraga atentia ca PDL, pe cand se afla la guvernare, a comis multe abuzuri. Mai exact, Victor Ponta a enumerat 15 bombe cu ceas ale guvernarii PDL, printre care se numara coruptia si dezastrul de la Posta Romana, Hidroelectrica si Oltchim, ANAF si taxa clawback. Salut motiunile celor de la PDL si ii invit sa depuna .

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut Oltchimului pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, la conferinta Energypedia, organizata de CEZ Romania, ca a vorbit luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi sugerat ca Guvernul sa.

Victor Ponta a promis ca angajatii de la Oltchim isi vor incasa salariile restante pe parcursul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a promis ca angajatii Oltchim vor incasa in luna octombrie salariile restante si ca, mai mult, in luna urmatoare vor fi repornite, treptat, anumite sectii. Din discutiile pe care.

Victor Ponta: 15 bombe cu ceas mostenite de la guvernarea PDL

Premierul Victor Ponta a prezentat, ieri, cele 15 bombe cu ceas pe care Executivul sau le-a mostenit de la guvernarea PDL, el aratand ca in cele cinci luni de mandat s-a confruntat cu grave probleme lasate de fostele Cabinete, pe care a incercat sa le solutioneze.

Victor Ponta: USL nu are nicio treaba cu delegarea lui Kovesi la Bruxelles. Acest lucru nu este motiv de disputa in Uniune

Delegarea Laurei Kovesi la Bruxelles nu este un subiect de disputa in USL, sustine primul ministru Victor Ponta. Acesta a precizat ca propunerea ii apartine ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, decizie pe care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )