Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Victor Ponta: Radu Mazare a fost luat din restaurant de parca era Steven Seagal

B1 B1,
Victor Ponta: Radu Mazare a fost luat din restaurant de parca era Steven Seagal

Radu Mazare, Steven Seagal de Romania. Comparatia ii apartine premierului Victor Ponta care a comentat modul in care a fost ridicat de anchetatori edilul din Constanta si dus la audieri. Seful Executivului s-a. continuă pe B1

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Nea Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua (VIDEO)

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Cum se apara Radu Mazare la iesirea din arest: 'E inadmisibil!'

Avraham a pierdut 300. 000 de euro la acest contract, asa s-a aparat primarul Constantei, Radu Mazare, la iesirea din arest.

Ce a declarat Radu Mazare la iesirea din arest

Radu Mazare a declarat miercuri seara, la iesirea din arest, ca banii pusi in contul lui de Elan Schwartzenberg au reprezentat o datorie preluata de acesta de la un grec si ca in acest dosar nu a existat.

Radu Mazare a fost adus de mascati la DNA, direct dintr-un restaurant: Nici n-am apucat sa mananc (VIDEO)

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a fost adus de mascati la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat, impreuna cu alti functionari, de fapte de coruptie in ceea ce priveste.

Radu Mazare a fost retinut. Primarul, acuzat ca a luat mita 175.000 euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA.

Radu Mazare a fost adus la iCCJ si va afla daca va fi arestat

Radu Mazare a fost adus la iCCJ, pentru judecarea mandatului de arestare, dupa o noapte petrecuta in arestul Politiei Capitalei. Primarul Constantei este acuzat ca a luat mita 175. 000 de euro in 2011 ca sa ii .

Perchezitii la locuinta lui Radu Mazare si la Primaria Constanta. Mazare: Eu sunt in Bucuresti, ma duceam la DNA. Ponta: Radu Mazare rezista

Procurorii DNA au efectuat, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. Potrivit unui comunicat al Primariei Constanta, perchezitiile la sediul institutiei au vizat constructia cartierului de locuinte sociale Henri Coanda din oras. Mazare urmeaza sa fie adus la sediul DNA din Bucuresti in cursul zilei de azi.

UPDATE. Radu Mazare a fost adus in catuse la ICCJ

Primarul Constantei, Radu Mazare va afla, miercuri, de la magistratii ICCJ, daca va fi cercetat in libertate sau va fi arestat. Mazare a fost retinut marti de procurorii DNA sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, fiind vorba de 175. 000 de euro. Ancheta DNA il vizeaza si pe Alexandru MAzare, fratele edilului, conform unor surse judiciare.

Radu Mazare a fost RETINUT de procurorii DNA

20 - Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA. Radu Mazare a fost audiat lde procurorii DNA, dupa ce a.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )