Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua

B1 B1,
Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait. continuă pe B1

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Nea Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua (VIDEO)

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Cum se apara Radu Mazare la iesirea din arest: 'E inadmisibil!'

Avraham a pierdut 300. 000 de euro la acest contract, asa s-a aparat primarul Constantei, Radu Mazare, la iesirea din arest.

Ce a declarat Radu Mazare la iesirea din arest

Radu Mazare a declarat miercuri seara, la iesirea din arest, ca banii pusi in contul lui de Elan Schwartzenberg au reprezentat o datorie preluata de acesta de la un grec si ca in acest dosar nu a existat.

Primele declaratii ale lui Mazare dupa noaptea in arest

Primarul Constantei, Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA a declarat la iesirea din arestul politiei ca presiunile pe care DNA le face in toata tara si in special in Constanta sunt la ordine politice.

Radu Mazare sustine ca milionari din Portul Constanta ar fi tocmit oameni care sa il elimine fizic in Madagascar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, luni, ca a primit informatia ca s-ar pregati un atentat asupra sa, anumiti milionari care deruleaza activitati in Portul Constanta platind oameni care sa actioneze in acest sens cand el si familia vor pleca in vacanta de Paste in Madagascar, relateaza Agerpres.

UPDATE. Gruia Stoica cere eliberarea din arest pentru ca este postul Pastelui

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de coruptie, a cerut luni, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), sa fie judecat in libertate, invocand faptul ca este postul Pastelui, informeaza Mediafax.

Gruia Stoica cere eliberarea din arest pentru ca este postul Pastelui

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de coruptie, a cerut luni, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), sa fie judecat in libertate, invocand faptul ca este postul Pastelui, informeaza Mediafax.

Radu Mazare, intrebat ce ar face in arest la domiciliu: Cica au voie sa intre gagicile

Primarul Constantei, Radu Mazare, a povestit din nou jurnalistilor despre conditiile din arest, spunand ca sunt groaznice si precizand ca daca la recurs va primi arest la domiciliu va putea primi gagici in vizita, transmite.

Cine este Rodica Cosma, judecatoarea care a decis eliberarea lui Radu Mazare sub control judiciar

Primarul Constantei, Radu Mazare a fost eliberat din arest si va fi anchetat sub control judiciar in dosarul in care DNA cerceteaza o dare de mita pentru realizarea unui cartier de locuinte sociale in municipiul de pe litoral. Decizia de eliberare din arest a lui Mazare a fost luata de judecatoarea Rodica Cosma de la Inalta Curte, un magistrat care a judecat mai multe dosare controversate de-a lungul timpului. Printre altele, judecatoarea Cosma este unul dintre magistratii care l-a achitat in prima instanta pe fostul ministru Tudor Chiuariu, a facut parte din completul care a dispus neinceperea urmarii penale in dosarul de plagiat al premierului Ponta, a decis condamnarea definitiva a lui Catalin Voicu si in doua dosare diferite ba l-a achitat, ba l-a condamnat pe Gigi Becali.

Dan Rusanu, fostul sef al ASF, ramane in arest

Dan Rusanu, fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va fi cercetat in continuare in stare de arest, Curtea de Apel Bucuresti CAB) respingand joi cererea acestuia de inlocuire a masurii preventive, informeaza Mediafax .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )