Libnet.ro
UNICEF

19:16

Victor Ponta se RETRAGE de la sefia PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta se RETRAGE de la sefia PSD

Victor Ponta a anuntat, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca se retrage din functia de presedinte al PSD, nu si de la sefia Guvernului. Retragerea din functie este valabila pe perioada cercetarilor. continuă pe Antena3

CINE l-ar putea inlocui pe Ponta la sefia PSD

Nicolae Banicioiu, actualul ministru al Sanatatii, sau senatorul Serban Nicolae ar putea fi printre cei care ar putea sa-l inlocuiasca pe Victor Ponta la conducerea partidului. Ipoteza a fost.

Miscare disperata a lui Ponta: Se retrage de la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor social-democrati si postata pe Facebook, decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in PSD pana in momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie.

Planul post-demisie al lui Victor Ponta. Ce cred liderii locali PSD despre decizia premierului de a renunta la sefia partidului

Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca a luat decizia de a se retrage temporar din functia de lider al PSD, in urma problemelor sale cu Justitia, desi atat Klaus Iohannis, cat si Opozitia i-au cerut sa renunte la functia de premier, nicidecum la cea de sef de partid. Functia de premier ii va lasa loc de manevra in coalitia de guvernare, in interiorul careia urmareste, pentru inceput, debarcarea de la Guvern a lui Gabriel Oprea.

Victor Ponta renunta la sefia PSD: Am decis sa nu mai ocup nicio functie de conducere in partid pana cand imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse

Victor Ponta renunta la sefia PSD. Anuntul a fost facut duminica de premier, printr-un mesaj postat pe Facebook. in mesajul adresat presedintei CN al PSD, Rovana Plumb, secretarului general Andrei Dolineaschi,.

Tariceanu: Respectam decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD. Coalitia merge mai departe

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD pana cand isi va demonstra nevinovatia in fata justitiei este una care trebuie.

Victor Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor PSD, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, ca a luat decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in partid pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie. Ponta subliniaza insa ca va ramane in fruntea Guvernului. UPDATE: Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a precizat ca, fiind vorba de o prelungire a interimatului, conform statutului, ea va fi presedinte interimar al social-democatilor pana la urmatorul congres al partidului, stabilit pentru anul viitor.

Victor Ponta se retrage din functia de sef al PSD. Rovana Plumb: Nu demisioneaza, este o retragere temporara

Premierul Victor Ponta le-a transmis colegilor sai social-democrati ca renunta la functia de presedinte al PSD si la toate functiile conducere ale partidului.

Ponta renunta la sefia PSD pana-si dovedeste nevinovatia in Justitie. Onoarea partidului, mai importanta decat a Guvernului

Premierul Victor Ponta le-a transmis colegilor sai social-democrati ca renunta la functia de presedinte al PSD si la toate functiile de conducere ale partidului. Ponta spune ca prin decizia sa doreste sa fereasca partidul de eventualele pierderi de imagine ca urmare a faptului ca este cercetat penal de DNA. Atent cu imaginea PSD, Victor Ponta nu spune nimic despre renuntarea la pozitia de sef al Guvernului Romaniei.

Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Un gest laudabil si normal din partea unui Presedinte al unei tari democratice

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care lauda gestul presedintelui Klaus Iohannis pentru participarea la Cina de Iftar, unde seful statului s-a intalnit cu.

Primarul interimar al Constantei, despre demisia lui Victor Ponta: Este un gest de fair play fata de colegi

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, este de parere ca demisia lui Victor Ponta din fruntea PSD este gestul unui lider responsabil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )