Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta: Rezultatele ce vor fi anuntate de CE nu vor fi imbucuratoare, Romania va trebuie sa accepte corectii financiare

B1 B1,
Victor Ponta: Rezultatele ce vor fi anuntate de CE nu vor fi imbucuratoare, Romania va trebuie sa accepte corectii financiare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca rezultatele care vor fi anuntate de Comisia Europeana in urma verificarii modului de derulare a mai multor programe cu finantare comunitara nu vor fi. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa mai crestem TVA-ul. Cred ca trebuie sa ajunga din nou la 19%, pana in 2016

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat miercuri, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin, ca nu este nevoie ca Romania mai creasca TVA-ul, ba chiar a mentionat ca ar trebui redus trepat pana la.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa majoram TVA. Taxa trebuie sa scada, pana in 2016, la nivelul de 19%

Taxa pe Valoarea Adaugata trebuie sa ajunga din nou la nivelul de 19% pana in 2016, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile dintr-un raport al FMI, publicat cu o zi in urma.

Victor Ponta: CSM trebuie sa apere interesele tuturor

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) este o institutie care trebuie sa apere interesele tuturor, afirma premierul Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal. Consiliul Suprem al Magistratur.

Victor Ponta: TVA trebuie sa scada, pana in 2016, la nivelul de 19%

Premierul Victor Ponta a declarat azi ca taxa pe valoarea adaugata TVA) ar trebui sa ajunga pana in 2016 la nivelul de 19%, nicidecum sa creasca, indierent de ce scrie in raportul FMI, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara prevede un sprijin substantial pentru agricultura/ Trebuie sa gasim o solutie pentru pensiile militare

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta USL, ca a rectificarea bugetara va fi facuta la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare, iar rectificarea prevede un sprijin substantial pentru agricultura si pentru acele persoane afectate de seceta.

Victor Ponta, despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventiile internationale, dar vrem si noi sa fim respectati

Victor Ponta a reiterat, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse. Premierul a insistat ca.

Victor Ponta: Procurorul general si procurorul sef al DNA vor fi propusi din randul celor care au candidat

Procurorul general si procurorul sef al DNA vor fi propusi doar din randul celor care si-au depus candidaturile pentru aceste functii, a anuntat luni Victor Ponta. Ministrul Justitiei n. r. ) Nu poate sa.

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu imi da mandat, voi reprezenta Romania la summitul european

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca va participa la summitul european din noiembrie, daca presedintele Traian Basescu ii va da mandat de reprezentare a Romaniei.

Victor Ponta: Nu am taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul nu a taiat bani din bugetul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. impreuna cu ministrul Transporturilor si cu ministrul de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )