Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta: Nu am taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu am taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul nu a taiat bani din bugetul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. impreuna cu ministrul Transporturilor si cu ministrul de. continuă pe Antena3

Ponta: Guvernul nu a taiat niciun leu din bugetul CNADNR.

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa intalnirile cu constructorii de drumuri, ca Guvernul nu va mai accepta lucrari neacoperite de buget, precizand ca actualul cabinet nu a taiat niciun leu din bugetul CNADNR, dar fostii ministri au demarat lucrari fara sa existe banii necesari pentru acestea, potrivit b1. ro. Guvernul pe care il conduc nu a taiat niciun leu din bugetul CNADNR, fostii ministri ai Transporturilor au comandat practic lucrari pentru care nu existau bani in buget. Mergeau .

Victor Ponta: Guvernul nu a taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa intalnirile cu constructorii de drumuri, ca Guvernul nu va mai accepta lucrari neacoperite de buget, precizand ca actualul cabinet nu a taiat niciun leu din bugetul.

Victor Ponta a pierdut procesul cu Evenimentul Zilei.

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul intentat ziarului Evenimentul Zilei. Judecatoria Sectorului 1 a respins actiunea acestuia ca nefondata. Solutia poate fi atacata cu recurs, potrivit evz. ro. Victor Ponta era nemultumit de o ancheta jurnalistica si de un editorial: Ipocrizia lui Ponta costa 100. 000 de euro. PLUS de la cine a primit cadoul liderul PSD si Ponta, un socialist caviar cu usturoi Eu astept cu rabdare sa-mi vina randul la incasarea despagubirilor. Am deja un tanar si .

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Victor Ponta: De Ziua Nationala vom organiza o parada de austeritate

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul va aloca bani din Fondul de rezerva pentru organizarea unei parade de austeritate de Ziua Nationala a Romaniei si a precizat ca fosta guvernare nu a prevazut bani in buget pentru acest eveniment, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Florin Georgescu va asigura activitatea guvernamentala cand eu voi fi plecat in campania electorala

Primul ministru Victor Ponta a declarat dupa sedinta USL de luni ca vicepremierul si ministrul Finantelor Florin Georgescu va asigura non-stop stop activitatea guvernamentala cat timp el si ceilalti lideri ai.

Victor Ponta: Florin Georgescu va asigura activitatea guvernamentala cat voi fi plecat in campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca liderii Uniunii vor participa la campania electorala indiferent de functiile pe care le ocupa institutional, vicepremierul Florin Gerogescu urmand sa asigure non-stop activitatea guvernamentala cat va fi el plecat, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Procurorul general si procurorul sef al DNA vor fi propusi din randul celor care au candidat

Procurorul general si procurorul sef al DNA vor fi propusi doar din randul celor care si-au depus candidaturile pentru aceste functii, a anuntat luni Victor Ponta. Ministrul Justitiei n. r. ) Nu poate sa.

Victor Ponta: Dragnea mi-a transmis ca ar dori sa candideze la alegerile parlamentare pentru un post de deputat

Presedintele social democratilor, Victor Ponta, a declarat luni ca a vorbit cu secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, care i-a transmis ca tinteste o candidatura pentru un post de deputat la alegerile.

Victor Ponta: Nu am fost informat oficial in legatura cu posiblitatea suspendarii a doua programe operationale

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost informat oficial in legatura cu posiblitatea suspendarii fondurilor europene pentru doua programe operationale si a reafirmat ca auditurile facute in perioada 2009-2011 au relevat grave abateri pe aceste fonduri. Comisia Europeana va declansa procedura de presuspendare a fondurilor pentru alte doua Programe Operationale Sectoriale POS) - Transport si Competitivitate - urmand ca o instiintare oficiala a Bucurestiului in acest sens sa fie facuta de comisarul pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, in perioada urmatoare, au declarat surse diplomatice pentru ziarul Gandul, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )