Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta s-a relansat: Omul e sigur pe el, pregatind impingerea intr-un con de umbra a noului PNL, bolnav de bicefalie

B1 B1,
Victor Ponta s-a relansat: Omul e sigur pe el, pregatind impingerea intr-un con de umbra a noului PNL, bolnav de bicefalie

Premierul Victor Ponta a sarbatorit luni 3 ani de cand Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost indepartat de la putere. Ponta a declarat ca este foarte mandru ca a semnat motiunea de cenzura. continuă pe B1

Victor Ponta s-a relansat: Omul e sigur pe el, pregatind impingerea intr-un con de umbra a noului PNL, bolnav de bicefalie

Premierul Victor Ponta a sarbatorit luni 3 ani de cand Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost indepartat de la putere. Ponta a declarat ca este foarte mandru ca a semnat motiunea de cenzura.

Madalina Puscalau lanseaza o carte despre dezbaterea finala Klaus Iohannis - Victor Ponta la editura Tritonic

Jurnalista Madalina Puscalau, fosta realizatoare la postul B1TV unde a moderat in noiembrie ultima dezbatere intre candidatii la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis si Victor Ponta, lanseaza volumul Infruntarea finala, la editura Tritonic. Cartea are subtitlul Culisele confruntarii Klaus Iohannis - Victor Ponta si alte retete din bucataria politicii dambovitene. Madalina Puscalau a parasit in decembrie postul B1Tv unde realiza emisiunea Buna seara, Romania!.

Victor Ponta, intalniri la Strasbourg cu liderii UE: Martin Schulz si Jean-Claude Juncker

Premierul Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucrula Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Victor Ponta se va intalni cu Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, Vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen si comisarii europeni Vera Jourova si Margrethe Vestager.

VIDEO Victor Ponta: In 2012, plecam sa joc baschet, dar m-a sunat Basescu pentru guvernare; Crin a zis: Aoleu!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a remarcat absenta fostului lider PNL Crin Antonescu de la evenimentul PSD de celebrare a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu si a punctat ca istoria nu poate fi rescrisa, relatand cum acesta l-a incurajat sa preia guvernarea cand a fost sunat de Basescu. Ponta: Ne-am tinut de cuvant cu presedinte din PNL. Basescu si Udrea la inchisoare - partial realizat!.

Dupa cei trei ani cuminti, Victor Ponta face dinti

Domnul prim-ministru Victor Ponta serbeaza trei ani de la ocuparea Guvernului, festiv, printr-o ceremonie-soparla la care ii invita si pe actualii sefi ai opozitiei care au votat impotriva cabinetului MRU. Ca sa arate ca i-au crescut si dintii la implinirea celor trei anisori in functie, domnul Ponta face si o listuta cu invitati surpriza.

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Dan Tapalaga: Elena Udrea si Victor Ponta, doua produse politice lasate mostenire de fostul presedinte Traian Basescu

La aniversarea de trei ani de la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu, premierul Victor Ponta a prezentat in doua slide-uri un pic mai glumete: faptul ca USL a promis un premier de la PSD si un.

Liberalii il acuza pe Victor Ponta ca a copiat integral o alta propunere legislativa a PNL

Partidul National Liberal ii acuza pe Victor Ponta si pe ministrul Apararii Mircea Dusa ca au preluat cu copy/paste o propunere a PNL care prevede majorarea indemnizatiilor invalizilor de razboi, a veteranilor si vaduvelor de razboi, la doar cateva zile dupa ce ar fi plagiat integral o propunere legislativa initiata de mai multi parlamentari liberali privind dublarea indemnizatiilor pentru persoanele persecutate politic de regimul comunist.

Imaginea lui Victor Ponta alaturi de Klaus Iohannis, insotita de textul USL a promis premier de la PSD si presedinte de la PNL - obiectiv indeplinit a atras dupa sine o revolta a liberalilor

Victor Ponta, a facut un bilant luni al principalelor realizari ale guvernarii din ultimii trei ani. Presedintele PSD a prezentat si un slide pe care scria: USL a promis: premier de la PSD si presedinte de la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3229 seconds )